Lazada Surprise Box Memang Awesome!!!

March 20, 2017


Assalamualaikum


Hai koranggggg.. Dilah tengah happy sangat-sangat ni... sebabbbbb barang yg ditunggu-tunggu dah sampai.. memang surprise sangat la... Berdebar-debar nak tau nak tau apa barang yg surprise sangat dari Lazada ni.. bila tengok masing-masing share makin tak sabar rasanya tau... yela, surprise box ni Dilah baru sampai hari ni.. so bila sampai rumah jer terus Dilah la unbox.. hahaha...


Korang tengok la... bestnya barang2 yg Dilah dapat ni.. Lazada ni memang awesome la... macam tau-tau jer Dilah ni ada anak kecik.. semua barang boleh guna untuk anak-anak kannn..

Ok.. meh kita review satu2 barang yg ada dalam box ni..


Baby Porridge Cooker (KHIND)
Senang la nak masak bubur baby lepas ni.. hehe


Blouse and Poney Eyelet with Softnet Skirt (PONEY)
Cantikkkk sangattt kan baju dan  skirt ni.. bergaya la anak dara tu nanti... macam princess pulak kann... hehe

Yg ni buat masa skrg Dilah x boleh guna lagi.. nampak gaya mcm kena tambah askar lagi baru boleh guna ni.. hahaha...

Baby Wipes (HUGGIES)
Baby wipes ni memang benda wajib kena ada dlm beg.. yela, ada anak kecik ni memang kena standby je ngan wet tissue.. senang nak bersihkan diorg kalau mkn comot ke, berhingus ke.. hihi

Nourishing Skin Cream (HIMALAYA)
Skin cream ni Dilah tak pernah guna.. ni peluang Dilah la utk try.. ramai cakap produk Himalaya ni bagus.. mesti cuba nanti.. hihi

Personalised 6x6 Mini Square Softcover (PHOTOBOOK)
Dah lama Dilah teringin nak buat photobook utk abadikan memori tentang anak2.. cuma malas jer nak buat.. haha.. tapi bila Lazada dah bagi ni dah kira wajib utk buat ni.. hehe

Diapers (GOON FRIEND)
Diapers ni Dilah tak pernah try lagi untuk anak2.. so boleh la bagi fattah anas try.. size pun mmg sedang elok dapat size M dan L.. 

Notebook Bottle
Yang pulak dah ada yg booked.. sape lagi kalau bukan Ayah Wan.. bila dia nampak ni cepat2 jer dia cakap dia nak.. ehh.. abg faris pun siap cakap ni dia punya tau.. hahaha.. berebut la koranggggg...

Body wash carrie Junior ni memang Dilah guna utk anak2 kat rumah ni.. Dilah suka sangat sebab bau wangi sangat tauuu... budak2 pun suka jugak sbb bau mcm gula2.. memang fav 1 rumah la ni..

Ni la 10 barang yg dapat dalam #LazadaSurpri5eBox dari Lazada Malaysia.. best kannn... kalau korang nak beli barang macam ni jugak boleh beli masa Lazada 5th Birthday Sale pada 22-24 Mar ni.. lagi 2 hari jer lagi... Diskaun sehingga 90% tauuuu.. so jangan lepaskan peluang ni.. boleh la buat persediaan untuk raya nanti.. dapat beli dgn harga yg muraahhhh.. jimat banyakkkk.. lagi2 baju cantik2 tu kannn.. boleh la masukkan dalam wishlist dulu.. time sale nanti boleh terus beli.. hihi..

TQ Lazada Malaysia untuk Surprise Box yg super awesome ni...
Happy 5th Birthday Lazada..
Semoga Lazada terus maju..



  

 

You Might Also Like

5 komen

  1. alhamdulillah rezeki dilah. bestnye ana tgk. bila lah ada rezeki ana nak merasa semua ni. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ana try la join affiliate lazada.. mana tau rezeki ana puLak lps ni..

      Delete
  2. assalamualaikum dilah...bestnya dah dpt barangan dr lazada tu...mama punya x sampai2 lagi...malas dah nak tunggu...kalau ada rezeki ada la...;)

    ReplyDelete
  3. untungnya siap dapat rice cooker

    ReplyDelete
  4. wah...ni lagilah best...seronok baca blog2 yang dapat suprise box ni...suprise sungguh...hehe

    ReplyDelete