Fattah Anas 2nd Birthday Giveaway,

Peserta Fattah Anas 2nd Birthday Giveaway

March 28, 2017 Ibu Dilah 3 Comments


Assalamualaikum

1st sekali Dilah nak ucapkan terima kasih banyak2 pada rakan2 blogger yg sudi join Fattah Anas 2nd Birthday Giveaway ni.. Dilah risau jugak takut tak de siapa yg nak join giveaway ni pada mulanya..  tapi nasib baik ada.. hehe... thanks tauuu...

2nd Dilah nak bagitau yg giveaway ni akan dilanjutkan sehingga 9 April 2017.. sebab nak buat dalam masa seminggu je macam kejap sangat kan.. lagipun dengan keadaan Fattah Anas yg tak sihat sekarang ni takut Dilah tak sempat nak bw ke blog peserta semua.. [maaf ya.. memang Dilah belum sempat nak bw lagi...] dah la line internet ni teruk sangat skrg ni... so better kita panjangkan masa giveaway ni...

Fattah Anas kena air panas kat taska semalam.. kalau ada masa Dilah akan share pasal ni nantii... Korang doakan Fattah Anas cepat sembuh nya...


Berikut adalah senarai peserta yg dah join Giveaway ni.. korang boleh check nama korang ya.. kalau Dilah ada tertinggal, boleh bagitau ya...

1. http://maszull.blogspot.my/2017/03/fattas-anas-2nd-birthday-giveaway.html
2. http://deariescouple.blogspot.my/2017/03/fattah-anas-2nd-birthday-giveaway.html
3. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/03/fattah-anas-2nd-birthday-giveaway.html
4. http://sofiyahasya.blogspot.my/2017/03/fattah-anas-2nd-birthday-giveaway.html  
5. http://mayzuraberkat.blogspot.my/2017/03/fattah-anas-2nd-birthday-giveaway.html
6. http://www.dianarashid.com/2017/03/fattah-anas-2nd-birthday-giveaway.html
7. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/03/fattah-anas-2nd-birthday-giveaway.html
8. http://itsmelyya.blogspot.my/2017/03/fattah-anas-2nd-birthday-giveaway.html
9. http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/03/fattah-anas-2nd-birthday-giveaway.html
10. http://jombercontest.blogspot.my/2017/03/fattah-anas-2nd-birthday-giveaway.html
11. http://theaaisy.blogspot.my/2017/03/fattah-anas-2nd-birthday-giveaway.html
12. http://queensyanis.blogspot.my/2017/03/fattah-anas-2nd-birthday-giveaway.html
13. http://www.efaothman.com/2017/03/fattah-anas-2nd-birthday-giveaway.html
14. http://aimanziyad.blogspot.my/2017/03/fattah-anas-2nd-birthday-giveaway.html
15. http://jom-santai-aje.blogspot.my/2017/03/fattah-anas-2nd-birthday-giveaway.html
16. http://herneenazir.com/2017/03/30/fattah-anas-2nd-birthday-giveaway/
17. https://bajetciputselerabesar.blogspot.my/2017/03/fattah-anas-2nd-birthday-giveaway.html
18. http://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/04/fattah-anas-2nd-birthday-giveaway.html
19. http://fws00blog.blogspot.my/2017/04/fattah-anas-2nd-birthday-giveaway.html
20. https://belogsjm.blogspot.my/2017/04/fattah-anas-2nd-birthday-giveaway.html
21. http://airahsyahirah.blogspot.my/2017/04/fattah-anas-2nd-birthday-giveaway.html
22. http://www.sayidahnapisah.com/2017/04/fattah-anas-2nd-birthday-giveaway.html
23. http://tujuhpetak.blogspot.my/2017/04/fattah-anas-2nd-bithday-giveaway.html
24. http://penselduabee.blogspot.my/2017/04/fattah-anas-2nd-birthday-giveaway.html
25. http://shafyqahazahar.blogspot.com/2017/04/fattah-anas-2nd-birthday-giveaway.html
26. http://ftndiana.blogspot.com/2017/04/fattah-anas-2nd-birthday-giveaway.html
27. http://sishawa.blogspot.my/2017/04/fattah-anas-2nd-birthday-giveaway.html



So siapa2 yg belum join jom la joinnnn.... biar meriah sikit giveaway ni...
Klik link bawah ni untuk join giveaway ya..

Fattah Anas 2nd Birthday Giveaway


You Might Also Like

3 comments:

  1. Hai, terima kasih atas penyertaan anda untuk Uyul Rosli 1st Giveaway. Tahniah kepada yang telah berjaya, dan kepada yang tidak berjaya, tidak mengapa. Jika di masa akan datang ada rezeki lebih, Uyul akan adakan lagi Giveaway/Segmen. InshaaAllah.

    ****************************************
    Sila semak senarai pemenang. >>>>>
    Senarai Pemenang | Blonolog Blogger Picisan
    ****************************************

    Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum dillah...boleh blogwalking nanti...:)
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  3. allah..macam mana bole terkena air panas tu..sakitnya la haiii...ermm...semoga fattah cepat sembuh ye...kesian sungguh

    ReplyDelete