Segmen BLOGLIST April 2017 ciklapunyabelog dot blogspot dot my.

March 17, 2017


Assalamualaikum

Lately ni rajin pulak Dilah bersegmen kan.. haha.. sbb dapat ramai kawan2 blogger yg rajin buat giveaway dan segmen sekarang ni.. so kita support la kawan2 kan... hehe

http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/03/segmen-bloglist-april-2017-ciklapunyabelog-dot-blogspot-dot-my.html?m=1
Klik banner untuk  join segmen ni ya..

Actually Dilah baru jer follow blog Cikla ni.. sbb perasan kat blog kawan2 pasal Cikla.. so dilah pun BW ke blog Cikla dan follow.. hehe.. Dilah suka tengok design blog Cikla, menarik dan cantik.. sebagai housewife yg mempunyai 4 org anak, mesti pening nak handle anak yg ramai kan.. but Dilah kagum ngan Cikla sbb dengan nak menyiapkan kerja2 rumah, nak handle anak2 tapi Cikla masih sempat untuk menulis blog.. memang salute la.. Dilah ni kalau time cuti weekend memang tak sempat la nak bukak blog.. hahaha...

Jom kawan2 kita join segmen ni ramai2..
Ana Suhana
Sis Hawa
 

You Might Also Like

2 komen

  1. Assalamualaikum wbt... Terima kasih sbb sudi join dan komen yang diberi. Boleh semak senarai peserta di

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/03/senarai-peserta-segmen-bloglist-april-2017-ciklapunyabelog-dot-blogspot-my.html

    Good luck. Happy blogwalking...❤❤❤


    Pssst... tipulah kalau cikla ckp x penat. Tapi itulah,orang ckp kerana sayang ku turutkan. Cewahhh... Salam perkenalan... 😘

    ReplyDelete
  2. Datang singgah sini. Jemput join Giveaway by Lyana Ishak & Eyja Masliza

    http://www.blogeyja.com/2017/03/giveaway-by-lyana-ishak-eyja-masliza.html

    ReplyDelete