Giveaway,

Segmen Blogwalking Janji Kita

March 31, 2017 Ibu Dilah 8 Comments


Assalamualaikum

Kali ni Dilah nak join Segmen Blogwalking Janji Kita dari salah sorang geng JDT Blogger iaitu Sis Mar Mansor.. Jom kawan-kawan kita support sama-sama segmen ni.. boleh la kita blogwalking sesama blog kita nanti kannn.. mungkin ada yg tak pernah kenal lagi.. time ni la nak singgah blog kawan-kawan yg lain.. hehe..

http://jnjikita.blogspot.my/2017/03/segmen-blogwalking-janji-kita.html


Syarat-syarat penyertaan :-
1. Terbuka kepada semua blogger Malaysia.
2. Follow Blog Janji Kita.
3. Add to Circle Google + Mar Mansor
4. Follow Instagram @janji_kita
5. Like page FB Janji Kita
6. Copy banner di atas dan backlink ke entri ini. Buat entri bertajuk "Segmen Blogwalking Janji Kita".
7. Tinggalkan URL entri anda di ruangan komen.
8. Segmen akan tamat pada 5/4/2017 jam 11.59 malam.
❤❤❤❤❤
Hadiah menarik menanti blogger bertuah. Kira lucky draw lah. Apa hadiah tu? Jeng..jeng..jeng..rahsia..
Jemput join ye kawan-kawan semua.


You Might Also Like

8 comments:

  1. Selamat bersegmen Dilah. Semoga ada rezeki Dilah utk lucky draw tu. InsyaAllah

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ana.. mudahan ada rezeki kannn.. hihi

      Delete
  2. assalamualaikum dilah...selamat bersegmen yer...:)
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  3. alamak, macam tak sempat je nak join.. huhu

    ReplyDelete
  4. Salam Singgah
    dari segmen sama
    http://radenotion.blogspot.com/2017/04/segment-blogwalking-janji-kita-by-janji.html

    ReplyDelete