#jdtblogger

Segmen Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket

March 09, 2017 Ibu Dilah 3 Comments

Assalamualaikum

Hari ni Dilah nak join Segmen Hasrul Hassan untuk bantu naikkan trafik blog dilah.. maklum la.. Dilah ni kan blogger ikan bilis jer.. tak ramai pun yg tau kewujudan blog dilah ni.. tapi alhamdulillah.. masih ada lagi yg sudi jengah ke blog ni.. kalau tengok popular post tu pun korang dah boleh agak kan siapa yg datang ke blog dilah ni.. sure readers yg cari resepi2 yg mudah dan senang jer dilah blog dilah.. resepi yg leceh mmg takde ye kat blog dilah ni.. hahaha...

http://www.hasrulhassan.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html


OKla.. tak nak bebel banyak.. dah nak tutup pon segmen ni kejap lagi sebelum 12 tghari. jom cepat2 join sama2..

Orait. Nak join? Penuhi syarat berikut ye ...

  1. Peserta mesti ada blog.
  2. Peserta diwajibkan untuk buat satu post ringkas dengan meletakkan banner segmen ini dalam post berkenaan. Banner tersebut mesti link ke blog/post ini.
  3. Dalam post tersebut, sila letakkan satu URL blog post anda yang anda mahukan trafik meroket. 
  4. Wajib untuk LIKE page HASRULHASSAN.COM (klik sekarang dan LIKE)
  5. Wajib untuk LIKE page BISNES ONLINE TANPA MODAL (klik sekarang dan LIKE)
  6. Wajib untuk FOLLOW Google Profile Hasrul Hassan (klik dan FOLLOW)

Kepada Bro HH, Dilah nak bro tolong naikkan trafik blog ni ya ::  http://www.ceriteraibu.com/   hope bro HH dapat bantu naikkan trafik blog ni nanti.. hehe.. tq bro...





You Might Also Like

3 comments:

  1. GOod luck Dilah.. selamat meroket..

    ReplyDelete
  2. Disebabkan tiada entri post untuk diroketkan diberikan, dan hanya url am blog ini, kemungkinan besar takkan nampak trafik meroket tersebut secara drastik.

    Maaf kalau tak dapat trafik yang dikehendaki.

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  3. jalan2 dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    - Mia Liana

    ReplyDelete