Biskut Gery,

Biskut Gery Yang Viral

April 17, 2017 Ibu Dilah 5 Comments


Assalamualaikum

Biskut Gery ni dah lama viral.. rasanya dari tahun lepas lagi kan.. Tertanya-tanya sedap sangat ke rasanya sampai bukan main viral lagi??? Dan harga pun boleh tahan mahal.. sampai mencecah RM5 sepaket pun ada... Tapi ntah kenapa, takde pulak rasa nak beli.. walaupun ada jugak kawan-kawan Dilah yg jual online.


Hari Sabtu lepas Dilah pegi MASLEE kat Taman Teratai tu nak beli lauk sikit.. masuk-masuk pintu MASLEE jer ternampak biskut Gery ni.. Harga RM3.90 shj.. Hurmmmm.. kira ok la kot harga ni sebab penah nampak org jual RM5 kan.. so Dilah pun amik 2 paket.. sebab penah perasan org share yg perisa cheese ni tak berapa best compare to perisa coklat.. tu yg Dilah ambil 2 paket jer... buat rasa kannn...


Hari ni Dilah bawa pegi keje 1 paket. Masa OTW gi keje tu Dilah bukak la biskut Gery ni.. Rupanya dalam 1 paket ni ada 5 paket pack mini.. dan dalam 1 paket mini ni ada 2 keping biskut.. ok.. rasa excited nak rasa lagi-lagi tengok cheese tu.. oh ya.. biskut ni sebelah disapu cheese dan sebelah lagi ada gula.. ala, mcm biskut lemak gula tu, tp sebelah tu sapu cheese..  hahh.. gitu la.. [opsss.. beriya nak explain, padahal org lain dah makan berpaket2, Dilah ni baru nak rasa.. hahaha..]


Apa rasanya???? Bagi Dilah yg penggemar cheese ni memang rasanya sedap sangatttttt...  laju jer makan 2 keping tu.. tp ada org kata kalau makan banyak muak kan.. mungkin ye kottt.. dah cheese ngan biskut lemak kan.. bukan setakat muak, menggemuk kan pun bolehhhhh.. hahahaha.... so jangan ler habiskan 1 bungkus yg ada 4 paket mini tu semua.. memang ler muakkkk.. hahaha...

Baru niat nak diet minggu ni.. tapi menu pembuka diet dah hancosssss... hahahaha... ingatkan dapat kembali ke pangkal jalan.. rupa-rupanya masih tersesat jalan lagi.. kahkahkahhhh.. mohon mahap ye cik peruttttt... saya tak kuadddd... haha

 

You Might Also Like

5 comments:

  1. kesukaan kanak kanak masa kini.Hi Sertai segmen tonton ucing nak try irama melayu.(^_^).

    ReplyDelete
  2. Ana pun suka. Hari tu order sampai 6 pek. Hehe

    ReplyDelete
  3. sedappp.baru lps mkn smlm mmng cheese yg fav

    ReplyDelete