Fattah Anas Dah Pandai Berselfie

April 05, 2017

Assalamualaikum

Lama rasa tak update blog.. Line internet teruk sangat 2 minggu ni.. sedih sangat bila susah nak update blog dan blogwalking blog kawan2.. ni pun update dari hp yg line mcm siput jugakkk 😂😂

Fattah Anas dan henpon nya.. ni hp ori tauuu.. hp mainan tak main la.. dia baling jer nanti... tapiiii.. hp ni hp ibu dilah dapat free 8 thn lepas kotttt.. hp motorola yg font besar kedabak.. nak baca pun susah.. mmg tak reti guna la hp ni.. ntah macamana tetiba skrg hp ni muncul balik.. so bg fattah anas jer la buat main.. hehe


Yg tak tahan sekali bila dia dah pandai nak berselfi dan ala2 amik gambar guna hp ni.. ntah pengaruh dari sape la tu kannn... hahaha...



Ke mana2 pun asyik bawak hp ni jer.. tak boleh lepassss.. geram pulak kite tengokkk.. nak tau dia panggil apa henpon ni?? Fattah anas panggil "hello" sbb dia tak reti sebut henpon kottt.. haha..


Okla.. niat asal tadi nak wat wordless wednesday tapi dah terbebel panjang pulakk.. hahaha..

You Might Also Like

3 komen

  1. gambar pertama sama macam gaya syafi kalau bila suruh bergambar. tpi fattah anas lagi pandai bergambar. comel je dia.huhu.

    ReplyDelete
  2. haha bebudak memang dh pandai selfie walaupun kecik lagi.ank sedara pn rmai mcm tu

    ReplyDelete