Keputusan Fattah Anas 2nd Birthday Giveaway

April 14, 2017

Assalamualaikum

Sempena hari Jumaat yg mulia ni, Dilah nak umumkan keputusan Fattah Anas 2nd Birthday Giveaway.. hari yg ditunggu-tunggu telah tiba untuk pengumuman ni.. ecehhh… Fattah Anas 2nd Birthday Giveaway telah tamat pada 9 April yg lepas. Terima kasih banyak-banyak pada semua rakan blogger yg menyertai giveaway kali ni.. terima kasih juga kerana sentiasa support Dilah dan blog ceriteraibu.com ni.. thanks jugak atas doa2 untuk Fattah Anas ye..

Walaupun ada yg baru Dilah kenali 2,3 bulan ni tapi tetiba rasa macam dah rapat pulak.. itu lah kuasa blog kan..dari blog kita dapat ramai kawan baru, dari blog kita tau serba sedikit maklumat tentang rakan maya kita.. tu yg best bila berblog ni kan… Maaf ya kalau Dilah jarang komen kat blog korang.. Ada masalah internet skrg ni.. kadang dah bw and bila nak komen tak bleh pulak.. tension tau sebenarnya.. InsyaAllah, ada masa, line dah elok Dilah akan buat kunjung balas ye.. Ehh.. dah terbebel pulak… hihi…

Okla.. jom kita tengok keputusan Fattah Anas 2nd Birthday Giveaway ni..



Peserta bertuah untuk hadiah Robocar Poli adalah ……………

**

**

**

**

**

**

**

 **

**

**


Boleh tengok senarai peserta di SINI ya..


Peserta bertuah untuk hadiah Pocoyo and friends adalah ……………


**

**

**

**

**

**

**

 **

**

**


Boleh tengok senarai peserta di SINI ya..


Peserta bertuah untuk hadiah Animal 3D Card adalah ……………

**

**

**

**

**

**

**

 **

**

**

Boleh tengok senarai peserta di SINI ya..


Tahniah kepada semua peserta yg bertuah.. diharap semua berpuas hati dengan keputusan ni.. dan kepada pemenang, mohon bagi detail nama, alamat dan no. phone di email Dilah norafdilahlias@gmail.com atau whatsapp 012-7275531.

Pada yg tak menang jangan berkecil hati ya.. InsyaAllah di masa akan datang Dilah pasti buat giveaway lagi.. jangan serikkkk ya….


# Update terkini : Jika korang perasan, max nilai untuk generate tadi Dilah letak 21 shj tetapi nilai sebenar adalah 27 peserta.. Memandangkan belum ada pemenang yg email Dilah, maka untuk berlaku adil Dilah pilih lagi sekali. dan di atas ni keputusan yg sebenar.. Harap semua berpuas hati ya.. Mohon maaf sangat dari Dilah di atas kesilapan tersebut..  





You Might Also Like

10 komen

  1. assalamualaikum dilah..tahniah2 pada yg berjaya...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  2. tahniah kepada yang menang....

    ReplyDelete
  3. Tahniah Sis Hawa dan Ana....

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. terima kasih Liez.

      Terima kasih Dilah atas penganjuran GA ni.Semoga di murahkan rezeki buat Dilah sekeluarga.

      Delete
  4. Alhamdulillah... terima kasih banyak :D

    ReplyDelete
  5. Jeng jeng jeng...tahniah kepada para pemenang bertuah!

    ReplyDelete
  6. Tahniah diucapkan kepada semua pemenang... Tahniah juga diucapkan kepada penganjur dan penaja... Semoga sentiasa dimurahkan rezeki...

    ReplyDelete