LeVea Susu Kambing Memberikan Tenaga Sepanjang Hari

April 20, 2017


Assalamualaikum


Siapa suka minum susu kambing?? Dilah pernah sekali jer minum susu kambing.. yg fresh lagi.. beli kat pasar malam 1 botol. tapiiiii  bau diaaaaa.... fuhhh.. tak boleh tahan.... memang tutup hidung la nak habiskan susu tu tauu... hamisnya Ya Allah.... kagum betul pada sapa yg boleh minum susu kambing fresh macam tu tau... haha...


Minggu lepas ada kawan perkenalkan susu kambing Levea ni pada Dilah.. dia cakap sedap.. tengok testimoni pun masing-masing puji sedap dan tak hamis... so Dilah pun nak try jugak la... lagi2 kita semua dah tau yg minum susu kambing ni kan sunnah nabi.. memang elok sangat.. dan banyak sangat kebaikannya.. ok jap lagi Dilah share kebaikan susu kambing Levea ni ye..


Bagaimana rasa LeVea Susu Kambing??

Dah 2 hari Dilah minum susu kambing ni.. rasanya memang sedapppp.. takde bau hamis pun.. bau vanila ada la sebab ada perisa vanila dalam susu ni.. so memang laju jer la minum.. haha.. yg bestnya Dilah perasan bila minum susu ni Dilah jadi cepat kenyang dan bertenaga.. walaupun lepas tu Dilah ada makan kuih utk breakfast, tapi sampai tengahari tu nak makan lunch pun masih kenyang lagi tau.. confuse jap bila nak lunch smlm.. biasanya time2 mcm tu la lapar sangat2 dahhh.. hahaha.. so kalau nak puasa ke nak diet ke memang sesuai la LeVea minum susu kambing ni..

Lagi satu LeVea Susu Kambing ni sesuai diminum oleh semua peringkat umur tau.. ayah wan dah beberapa kali minum.. memang kena dengan tekak dia.. maklum la, Ayah Wan tu kan cerewet sikit.. bila dia dah repeat minum bape kali tu maknanya sedap la tu.. haha...  dan pagi ni Fattah Anas pulak yg minum.. ehh.. Fattah Anas tu jarang suka minum air2 mcm ni tau.. tapi masa Dilah minum tadi saje je la offer dia.. dia minum sekali.. pastu nak lagi dan lagi.. last2 1 mug tu dia minum dekat setengah mug tau.. Dilah minum sikit jer sbb buat 3/4 mug jer.. so kesimpulannya, budak kecik ke org dewasa ke semua boleh terima minum LeVea Susu Kambing ni sebab sedap... 

LeVea Susu Kambing
 

LeVea Susu Kambing dapat membantu anda mendapatkan susu yang BERKHASIAT dan TERBAIK untuk diri dan seisi keluarga. LeVea Susu Kambing dijamin BERKUALITI TINGGI dan ekslusif.

Susu kambing tanpa collegen yang diperkaya dengan antioksidan dan vitamin & mineral serta kalsium & protin yang tinggi. Ia akan membantu anda menyelesaikan rantaian punca masalah anda. Ramai yang telah kembali sihat cergas bersama Levea.


Levea susu kambing diluluskan oleh  Kementerian kesihatan malaysia (KKM) , Halal dan di hasilkan oleh kilang bertaraf GMP.


Kandungan LeVea Susu Kambing 


-Mengandungi  lebih 11 khasiat semulajadi yang sangat baik dan diperlukan untuk kesihatan:

- Ginko Biloba
- Almanna Arabic Gum
- Probiotic 
- Madu
- Kurma
- Kismis
- Grape seed
- Buah Tin
- Pegaga
- Sunflower seed oil
- Vi tamin & Mineral
- Protein & Kalsium


Siapa yg perlu minum LEVEA Susu Kambing?

LEVEA SUSU KAMBING DI FORMULA KHUSUS : 

- Untuk anak 2 tahun ke atas
- Untuk pelajar
- Untuk ibu hamil
- Untuk ibu yang menyusukan anak
- Untuk wanita yang merancang hamil
- Untuk Golongan Dewasa lelaki dan wanita
- Untuk golongan Warga Tua
- Untuk Penjagaan Kulit
- Untuk Mengawal berat badan
- Untuk yang Berpuasa


Kesan Awal Penggunaan

Pengambilan LEVEA Susu Kambing secara konsisten :

* Lebih cergas apabila bangun di awal pagi
* Perut rasa lebih selesa dan lawas
* Rasa lebih bertenaga dan focus semasa belajar
* Daya ingatan menjadi lebih baik
* Paras gula dalam darah terkawal
* Susu ibu menjadi lebih kekuningan dan banyak
* Anak tidur malam lebih nyenyak
* Batuk berkahak akan hilang dan sembuh dengan lebih cepat
* Lebih sihat dan jarang demam serta selsema
* Cepat sembuh dari demam serta selsema
* Badan terasa lebih ringan
* Kulit menjadi lebih cantik dan lembap
* Mengurangkan gejala bayi kuning ( jaundice)
* Membekalkan tenaga yg berpanjangan ketika berpuasa ( tidak lapar)


Testimoni dari pengguna LeVea Susu Kambing






DAPATKAN LEVEA SUSU KAMBING SEKARANG!!!

HARGA : SM  RM 49 , SS RM 55


LEVEA RESOURCES (JR0071916-V)
Web  :  www.levea.com.my
Fb     :  leveaofficial


 

You Might Also Like

2 komen

  1. sedappp sangat susu nih kak dilah kan. dah lah mengenyangkan pulak tuh

    Jom ke Blog Uyul Rosli >>> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete