Menang Lazada Baby Fair Blogger Contest

April 06, 2017

Assalamualaikum

Alhamdulillahhhh.. alhamdulillahhh.. bersyukur sangat Ya Allah… tak sangka Dilah terpilih sebagai salah seorang pemenang untuk Lazada Big Baby Fair Blogger Contest yg berlangsung minggu lepas. Sampai skrg rasa macam tak percaya tau… hahaha


Thanks to sis Nadiah sebab inform Dilah kat facebook.. kalau tak Dilah pun tak tau Dilah menang… lepas baca post sis yg bagi kat timeline Dilah tu, cepat2 bukak website lazada sbb nak tgk sendiri senarai nama pemenang tu.. sekali tengok macmam takcaye.. gosok mata 2,3 kali tau.. hehehe..

Sehari sebelum tu ada dapat email dari LAZADA bgtau yg keputusan tu akan diumumkan tak lama lagi.. siap bagi link utk check lagi.. tapi banyak kali dilah bukak, tapi time tu diorg tak update lagi.. haha.. tak tau nape, instinct kea pa, asyik nak tengok jer tp tak update2.. last2 malas nak tengok.. tuptup kul 3 lebih baru perasan post kat facebook tu.. time tu baru la bukak dan nampak result dah keluar..

Alhamdulillah.. memang rezeki anak-anak ni.. terutamanya Fattah Anas la.. sebab birthday dia 2 April aritu.. [dilah tak sempat lagi nak share citer birthday FA ni]. . ibu Cuma tumpeng rezeki anak-anak jer.. nanti boleh la beli hadiah birthday Fattah anas guna voucher tu.. hihi.. 

Oh ya.. setiap pemenang akan dapat voucher Lazada RM500. Ni rezeki ke 12 utk tahun ni hasil dari join giveaway/contest/review di blog dan facebook. Setelah 5 tahun berblog, tahun ni Dilah start aktif.. dan tahun ni jugak rezeki mencurah2.. dah la dapat Surprise Box Lazada sempena Lazada Birthday Sale aritu.. tu yg bersyukur sangat2.. 

Jangan ada yg ingat Dilah berlagak pulak ye.. Dilah Cuma nak share kegembiraan ni dgn kawan2 yg lain.. sebelum ni Dilah jarang sangat2 menang apa2 lucky draw ke apa2 giveaway. Dari segi job pun sama.. mungkin tahun ni Allah baru nak beri rezeki pada Dilah kan.. 

Terima kasih sangat pada kawan2 dan family yg ucap tahniah pada Dilah.. InsyaAllah, bertambah semangat la lagi Dilah nak update blog dan join apa2 giveaway yg korang buat.. Sori skrg ni Dilah jarang bw ke blog korang dan jarang update sbb line internet teruk sangat2 skrg ni.. padahal banyak benda nak share…  

Okla.. dah macam ucapan menang award pulak panjangnya.. hahaha.. ni pun duk draft dulu kat words then send to email.. then bila line ok dan ada masa baru bukak blog thru hp. Then copy paste semula dan edit… then baru boleh post entry ni.. nampak tak byk step nak kena buat demi nak post entry bila line internet terukkk  gilerrrrr.. huawaaaa… 

You Might Also Like

15 komen

  1. WAH...TAHNIAH2....REZEKI ANAK-ANAK...REZEKI FATTAH ANAS...SEMOGA BERTAMBAH SUCCESS...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sis.. alhamdulillah.. rezeki anak2 kann.

      Delete
  2. alhamdulillah rezeki Fattah Anas. boleh lah claim hadiah lagi dekat ibu. hehe

    so happy for you dear =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq ana.. tula.. tgh usha nak beli apa utk Fattah Anas ni.. hehe

      Delete
  3. tahniah2.. kami yang tak menang pun boleh tumpang happy jugak.. rezeki tu rm500

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sis.. InyaAllah.. mana tau next time rezeki sis pulak kannn.. 😊😊

      Delete
  4. Alhamdulillah tahniahhhh... hehehe.. chaiyok2 rajin lg update. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq zul.. tula.. lepas ni kena makin rajin update blog.. hehe

      Delete
  5. assalamualaikum dilah..tahniah2 yer berjaya juga...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  6. tahniah, dilah. tumpang happy

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah taniahhh .. cik pipie tak sempat nak join ape-ape dari lazada .. sedeh gile rasenyeee

    ReplyDelete