Giveaway,

Segmen 'I AM BLOGLISTED BY MRS PIP'

April 19, 2017 Ibu Dilah 2 Comments


Assalamualaikum

 Mulai minggu ni Dilah plan dalam seminggu dilah nak join 2, 3 giveaway or segmen yg dianjurkan oleh rakan-rakan blogger.. tu pun kalau ada rakan blogger yg buat giveaway/segmen la.. yg senang-senang InsyaAllah Dilah akan support. lagipun ni salah 1 cara Dilah dapat mengenali blogger-blogger lain kann.. tp minggu ni boleh dikatakan tiap2 Dilah join giveaway..hehe

Hari ni Dilah nak join Segmen dari Mrs Pip pula...
http://sukasukasurirumah.blogspot.my/2017/04/sedang-berlangsung-segmen-i-am.html
Klik banner untuk join

****************************
syarat penyertaan sangat mudah, cuma perlu
- follow blog www.sukasukasurirumah.blogspot.com
- follow Google+ Mrs Pip
- buat entry bertajuk Segmen 'I AM BLOGLISTED BY MRS PIP', copy banner ke dalam entry anda, dan backlink kan ke blog Mrs Pip semula
- dan paling penting, jangan lupa tinggalkan entry link anda di bahagian komen
****************************
buat pengetahuan rakan-rakan blogger, Mrs Pip sedang mencari seramai 15 blogger bertuah untuk disenaraikan dalam BLOGLIST Mrs Pip sepanjang bulan Mei-Jun 2017
segmen ini berlangsung bermula 17 April - 30 April 2017, tamat jam 8pm, dan senarai blogger yang berjaya masuk BLOGLIST Mrs Pip akan diumumkan Insya Allah pada 1 Mei 2017
sekiranya segmen ini mendapat sambutan melebihi 30 penyertaan,
2 pemenang bertuah akan menerima hadiah misteri daripada Mrs Pip
pemilihan pemenang bertuah adalah melalui 'cabutan kotak rahsia' :))
dan pemilihan adalah muktamad.
****************************

You Might Also Like

2 comments:

  1. gud luck dilah... nak jugak lah support kawan2.. dah lama tak join segmen n give away nih... ehhehe

    ReplyDelete