Rakan Blogger,

Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist

April 20, 2017 Ibu Dilah 9 Comments


Assalamualaikum

Jarang sebenarnya Dilah follow blogger lelaki.. biasa la mak-mak ni kalau berkawan biasa ngan mak-mak org jugak.. hahaha.. tapi kali ni Dilah nak join Segmen dari blogger Syed.. perasan blog dia pun dari kawan-kawan blogger jugak.. 

https://anothersyed.blogspot.my/2017/04/segmen-seorang-syed-nak-bloglist.html
Klik banner untuk join

Syarat-syarat untuk sertai segmen "Seorang Syed Nak Bloglist!"
1. Anda haruslah mempunyai blog yang aktif
2. Follow blog  Seorang Syed 
3. Follow Google+ Seorang Syed 

4. Buat satu entry di blog anda bertajuk "Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!"
5. Nyatakan kenapa anda mahu berada di dalam bloglist Seorang Syed dan tulis short review tentang blog Seorang Syed (kalau nak tulis panjang pun no hal)
"Blog Syed walaupun baru tapi dah ramai pengunjung blog.. sebab tu Dilah nak blog ceriteraibu.com berada dalam bloglist Seorang Syed.. supaya dapat lebih ramai kenalan blogger. [sama kes macam Dilah tau blog Seorang Syed dari blog rakan blogger yang lain]"
"Syed seorang yg friendly dan blog pun menarik.. user friendly dan banyak infomasi yg dikongsikan oleh Syed. Semoga Syed terus maju dalam dunia blogging ni"  
Jom ramai-ramai join segmen dari Syed ni..

You Might Also Like

9 comments:

  1. Thanks for joining kak!
    Salam perkenalan dari saya, Seorang Syed :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome syed.. slm kenal dari akak jugak ya.. :)

      Delete
  2. Selamay bersegmen Dilah. Blog Syed antara blog wajib terjah. =)

    ReplyDelete
  3. DONE follow...followback
    Keep in Touch

    ReplyDelete
  4. goodluck kak dilahh selamat bersegmen

    Jom ke Blog Uyul Rosli >>> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete