Shopping di Ezbuy Memang 'Easy' dan Murah!!

April 26, 2017


Assalamualaikum

Zaman sekarang ni terlalu banyak shopping online shop.. Nak shopping apa-apa pun boleh, pakaian, makanan, peralatan rumah, barangan anak-anak??? Eh..sebut la apa sahaja, semuanya hanya dihujung jari.. Survey-survey, klik, transfer duit.. dah siap!! Tunggu sahaja barang dihantar sampai ke rumah.. Mudah sangat kannn..


Kali ni Dilah nak perkenalkan satu website online shopping yang menawarkan barangan dari Korea, Taiwan, China, USA dan Singapura iaitu EZBuy. EzBuy Malaysia dimiliki oleh EZbuy Holdings Limited – satu website yg memberikan perkhidmatan membeli-belah online yg professional yang menawarkan berjuta pilihan barangan. Membeli belah di Ezbuy sangat mudah!!


Mengapa membeli-belah di Ezbuy sangat Mudah, Murah dan Cepat??

Ini kerana kita boleh membeli-belah barangan dari luar negara melalui Ezbuy. Tidak perlu lagi ke luar negara untuk membeli barangan buatan mereka. Hanya layari website EZbuy dan pilih barangan kesukaan anda.. bayar dan tunggu je la barang tu sampai di depan pintu rumah anda.

Jika anda mendaftar sebagai ahli PRIME, korang boleh menikmati kos penghantaran serendah RM8.80 sahaja untuk setiap kali pembelian dan pembelian tersebut tiada had kuantiti. Dengan yuran serendah RM18.80 sahaja [untuk 5 hari trial] korang cuma perlu bayar RM8.80 untuk kos penghantaran.. Murah sangat kannnn!!! 


TOP 3 Trending item @ Ezbuy



1) Kpop Lover







Sekarang ni kan tengah musim demam KPOP. Masing-masing suka sangat tengok cerita Korea kan.. sampaikan semuanya nak ikut gaya korea.. Makanan kpop, fesyen kpop dan juga produk kecantikan kpop.. semua teringin nak guna dan makan.. tapi nak ke Korea bajet tak cukup pulak.. apalagi, terjah sahaja Ezbuy kerana di sini bermacam-macam fesyen, makanan dan produk kecantikan dari korea ada dijual. Korang boleh tengok di sini Ezbuy Korea




2) Bakal Raja Sehari




Untuk bakal raja sehari juga, di Ezbuy menawarkan pelbagai fesyen dan barangan yg sesuai digunakan untuk raja sehari.. Gaya fesyen terkini yg pasti kena dengan citrasa pengantin moden.



3) Mommy and Baby





 Ini memang kesukaan ibu-ibu semua.. teruja tengok pakaian anak-anak yg cantik-cantik semuanya, stylo pulak tu.. memang geram sangat.. rambang mata dibuatnya tauuu... nak pakaian mengandung pun ada.. Ehh.. boleh penuh wishlist dibuatnya..hahaha.. korang boleh tengok kat SINI..



Ada berita baik untuk readers kesayangan Dilah.. Dilah nak bagi korang voucher RM15 untuk pembelian di Ezbuy. Boleh klik 'LOVE' di bawah ye.. So apa tunggu lagi, cepat-cepat terjah website Ezbuy ni  ye..




https://marketing.ezbuy.my/ezbuyMobileRegister/index_v2_MY.html?identId=



You Might Also Like

3 komen

  1. adik angkat kaki shopping kat ezbuy nie.. macam model kasut ala2 korea dia beli kat ezbuy nie dia kata..

    ReplyDelete
  2. murah2nya produk kosmetik korea tue..nak try survey2 di ezbuy lah..

    ReplyDelete
  3. baju kanak2 murah-murah dalam ni, kejap2 masuk cart hahaa

    ReplyDelete