Blog ceriteraibu.com,

Menang Giveaway Voucher RM100 dari SG Shop

May 26, 2017 Ibu Dilah 13 Comments


Assalamualaikum

Alhamdulillah... rezeki di pagi Jumaat yg mulia ni.. Dilah menang Giveaway dari Mama Darwish.. Hadiahnya berupa voucher RM100 dari SG Shop. Ada 10 orang pemenang semuanya.. setiap seorang akan menerima voucher RM100 yg akan dikreditkan terus ke dalam akaun SG Shop pemenang.

http://www.mamadarwiish.com/2017/05/tahniah.html

Semoga dimurahkan rezeki Ain sekeluarga..

Ni merupakan kemenangan ke 20 untuk tahun ini.

You Might Also Like

13 comments:

  1. assalamualaikum dilah...wah !! tahniah2 dilah...soping la kn...
    ** Mama Maszull**

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah tahniah dilah. Jom kita shopping di SGShop. Ana dh pilih a few items. Haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ana.. tula.. yeayy.. jom shopping ana..dilah dah usha2 jugak.. hehe

      Delete
  3. Alhamdulillah... Tahniah... Murah rezeki sis.

    ReplyDelete
  4. Tahniah dilah. Teringat masa saya menang voucher 100 sgshop ni,emm beli barang rm60 something je tapi sebab by sea.tambah lagi rm54.bila nak cancel, siap dapat diskaun 10% untuk penghantaran. Tapi 10% pun berapa je kurang.hehe
    Janji Kita

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks mar.. tula.. dah pilih2 barang aritu tp bila check total include postage dah terlebih pulak.. sbb postage tu mahal sikit.. kena pilih by sea dapat murah sikit kan..

      Delete