Informasi,

Motherhood.com.my | Online Baby and Mother Shop and Parenting Info

May 24, 2017 Ibu Dilah 2 Comments



Assalamulaikum

Pernah dengar website Motherhood.com? Kalau mak-mak mesti pernah dengar kan lagi2 yg kaki shopping tu.. hehe… cakap la website apa semua kita nak tengok kannn.. hehehe..



Apa itu Motherhood.com.my?

Motherhood.com ni adalah salah satu platform yg digunakan oleh ibubapa untuk membeli produk bayi, keperluan ibu bersalin, anak kecil dan juga kanak-kanak. Pelbagai jenis barangan bayi dan keperluaan ibu mengandung dan bersalin terdapat di website ini seperti diapers, aksesori mandi,  stroller, pakaian bayi dan kanak-kanak serta permainan anak-anak.


Segala produk yang terdapat pada platfom kami adalah produk-produk yang anda sangat percayai, antaranya adalah Anmum, Baby LoveBabyOrganix, Britax, Buds, Chicco, Diapex, Doona, Dumex, Friso, FiffyHaenim Toys, Halford, Hape, Holabebe, Leapfrog, Little BeanLittle B House, MAMMellow, Morinaga, MunchkinMustela, My Dear, NUKNuna, Piyo Piyo, QuinnyMaxi Cosi, Sesame Street, SustagenFrutzeeV-Coool, V-Tech, Yo Kai dan lain-lain.


Apa lagi yg menarik mengenai motherhood.com ini?

Selain daripada menjual, motherhood.com juga menyediakan maklumat yg berguna kepada pengunjung seperti TIPS keibubapaan, panduan penyusuan, ulasan jenama, permintaan sampel produk secara percuma dan juga testimony yg sangat berguna untuk kemudahan ibubapa.


http://story.motherhood.com.my/my/2017/05/02/bayi-makanan-pepejal/
http://story.motherhood.com.my/my/2017/05/05/panduan-menambah-berat-bayi-anda/

http://story.motherhood.com.my/my/2017/05/05/selamatkah-untuk-bayi-saya-makan-madu/

http://story.motherhood.com.my/my/2017/05/18/6-latihan-ke-tandas-untuk-anak-kecil-anda/

Best kan website motherhood.com.my ni.. Banyak tips menarik yg dikongsi di blog mereka. Bukan sekadar menjual barangan ibu dan anak sahaja, ilmu keibubapaan pun kita boleh dapat sekali.. menarik kannn....


Motherhood.com Sales and Promotion 

1. Motherhood.com First Anniversary Grand Sale
(10 super deal everyday from 29th May 2017 to 3rd June 2017)



Sekarang ni Motherhood.com.my sedang mengadakan grand sale sempena first anniversary mereka tau.. First Anniversary Grand Sale ini berlangsung selama 6 hari iaitu bermula 29 Mei hingga 3 June 2017. Terdapat banyak diskaun menarik untuk kebanyakan jenama-jenama popular tau.


2. Mother’s Day deals

http://www.motherhood.com.my/mother-s-day-campaign-2017/?utm_source=motherhood&utm_medium=adplugg


3. Pigeon Online Sale

http://www.motherhood.com.my/pigeon-clothes-online-sale-/?utm_source=motherhood&utm_medium=adplugg
 

4. Best Seller Campaign  

http://www.motherhood.com.my/sales
 

So apa tunggu lagi, layari website motherhood.com.my skrg untuk melihat offer yg menarik... Boleh masuk dalam wishlist siap-siap.. kira persediaan untuk Hari Raya jugak ni.. Hujung bulan dah gaji nanti tinggal transfer jer.. hehe..

Website www.motherhood.com.my
Facebook
www.facebook.com/motherhood.com.my
Instagram www.instagram.com/motherhood.com.my

Selamat bershopping!!


You Might Also Like

2 comments:

  1. Banyaknya sales. Mau rambang mata di buatnya ni Dilah.

    ReplyDelete