Blog ceriteraibu.com,

SGshop “Jom Shopping!” Contest

June 16, 2017 Ibu Dilah 3 Comments


Assalamualaikum

Alhamdulillah.. dah masuk 21 Ramadhan dah arini.. okla.. arini Dilah nak join Contest SG Shop dari blog Ayu Idris pula..

http://www.ayueidris.com/2017/05/sgshop-jom-shopping-contest.html
Klik banner untuk join..

APA SERVIS YG DITAWARKAN DI SGSHOP??

SGshop menawarkan barangan daripada Taobao.com. Taobao.com merupakan satu website membeli-belah yang terbesar di China dan ianya menjual segala jenis barang-barang dari peralatan rumah, barangan dapur,  barangan elektronik, perabot, kosmetik, pakaian,  dan banyak lagi. Oleh kerana website Taobao.com ini ditulis dalam bahasa Cina, SG Shop telah mengambil inisiatif untuk menterjemah semua penerangan dari bahasa Cina ke Bahasa Inggeris supaya dapat menarik minat dan memudahkan pelanggan dari Malaysia.

3 ITEM YG INGIN DIBELI DI SGSHOP

http://www.sgshop.com.my/taobao/tao-bao/details?tbid=533286608724&tbnick=%E8%80%90%E5%AE%B6%E6%97%97%E8%88%B0%E5%BA%97&goodsid=4475&cno=631&cid=50015816&cname=%E5%87%A0%E7%B1%BB&spno=Tea+table&sptitle=%5ETea+table%5EFurniture+%5EHome+%26+Garden&shopType=6
1. Coffee Table
Dilah nak beli table ni utk menggantikan table sedia ada di rumah tu.. skrg ni Dilah guna table kaca.. so kalau boleh nak tukar guna mcm dalam gambar ni pulak.. nampak modern sikit kan..


http://www.sgshop.com.my/taobao/tao-bao/details?tbid=542467751606&tbnick=%E4%B8%83%E7%A6%BE%E6%97%A9%E7%A8%BB&goodsid=&cno=347&cid=50050199&cname=%E6%97%85%E8%A1%8C%E8%A2%8B&spno=Travel+bags&sptitle=%5ETravel+bags%5EBags%5EShoes%2FBags%2FEyewear&shopType=0

 2. Travel bag
Bila anak makin bertambah, beg pakaian pun makin tak muat.. hahaha.. so terpaksa la cari travel bag baru.. serius ni wehh.. 2/3 bag pun tak muat.. sampai dah koyak2 tali beg lama tu sebab padat sangat.. so Dilah nak beli travel bag ni sbb nampak smart kann...


http://www.sgshop.com.my/taobao/tao-bao/details?tbid=523953535904&tbnick=wry086&goodsid=&cno=593&cid=122950002&cname=%E9%A4%90%E6%A1%8C%E5%B8%83%E8%89%BA&spno=Table+Cloth&sptitle=%5ETable+Cloth%5EHome+Fabrics%5EHome+%26+Garden&shopType=0

 3. Alas meja
Mekan makan kat rumah Dilah masih tak beralas apa-apa lagi.. kesian pulak tengok 'dia' takde baju raya kan.. hehehe.. so Dilah belikan la 'dia' baju raya sehelai.. hehe

Jom kawan-kawan yg mana belum join tu kita join ramai2.. mana tau kan ada rezeki nanti.. hehe


You Might Also Like

3 comments:

  1. wauuu.. macam-macam da ada sekarang ni :D good luck sis dilah :D

    http://www.syahirahvaliant.com/2017/06/pencarian-sponsor-giveaway-nurul-friends.html

    ReplyDelete
  2. Good luck sis. Banyak pilihan barang dekat SGshop ni.

    Shad
    https://akuvsdiashadhira.blogspot.my/2017/06/sgshop-jom-shopping-contest.html

    ReplyDelete