Bersukan/beriadah,

Tudung Jacqueline Elysium Sangat Sesuai untuk Bersukan

June 15, 2017 Ibu Dilah 7 Comments

Assalamualaikum

Dilah nak tanya la bulan puasa ni berat korang dah turun bape kg?? Ke ada yg makin bertambah berat badan?? Hehehe… rasanya kebanyakan org pun mesti turun kan.. macam Dilah sendiri pun dah turun dlm 2-3kg jer.. ok la tu dari langsung takde kan.. Tapi kalau dapat buat exercise lebih sikit mesti boleh fit sikit badan ni kan.. terutamanya tang perut tu.. hahaha

Kalau bukan bulan puasa ni mesti dah pegi beriadah dengan anak-anak time weekend. Anak-anak Dilah memang suka buat aktiviti beriadah ni.. memang bersungguh2 la diorg kalau berjogging tu.. Ibu dia ni jer yg selalu ngelat.. haha..


Nak tau tak sekarang ni dah ada tudung khas untuk bersukan tau.. Yela.. tak kan nak pakai shawl pergi bersukan.. macam tak sesuai pulak kan.. Ada yg berpeluh2 nanti bertepek2 tompk basah kat tudung.. haha.. Dilah biasa pakai tudung sarung jer senang.. tak payah nak jaga-jaga sangat kot terherot ke tudung tu kannn.. hehehe


PTT Outdoor merupakan satu laman web yg menjual barangan keperluan untuk bersukan seperti pakaian sukan, keperluan untuk perkhemahan dan mendaki gunung /hiking, barangan keperluan untuk berbasikal dan lain-lain lagi..




Kelebihan Tudung Jacqueline K Elysium :
  • Diperbuat dari kain Microfibre 
  • Stretchable spandex
  • Comfortable Fit
  • Ringan 
  • Fabrik yang sejuk
  • Tudung tidak bergerak semasa senaman
  • Harga yang berpatutan
  • Tudung cepat kering : sangat sesuai untuk pejalan kaki yang memerlukan tudung kering dalam satu malam
  • Tidak perlu mengosok



Macam tudung sukan dari PTT Outdoor ni la.. just sarung jer.. senang dan selesa sangat.. kalau nak tahu, Dilah ni kalau pakai tudung owning lembut memang payah sikit sbb pakai spec kan.. memang akan nampak buruk la.. haha.. tapi bila pakai Tudung Jacqueline K Elysium ni elok jer terletak kat kepala.

Kalau korang nak tudung macam ni jugak, korang boleh terjah website or facebook PTT Outdoor. Tudung macam ni ada 3 warna jer iaitu biru, oren dan purple. Rajin-rajin la terjah facebook mereka ye sbb ada jer offer yg menarik tau..  
 
Untuk maklumat lanjut atau pembelian, boleh hubungi dan layari :

PTT Outdoor
219, Jalan Pasir Puteh
31650 Ipoh, Perak

Telefon : 016-422 1018



You Might Also Like

7 comments:

  1. Replies
    1. Betul tu kak.. senang pakai bila nak aerobik..

      Delete
  2. Boleh pakai pergi gym nie.. untuk bersukan emmang bagus bahan tudung yang sejuk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu sis.. tudung ni mmg khas utk bersukan.. so lebih selesa, tak rasa panas..

      Delete
  3. senang jugak pakai tudung macam ni je time riadah.. peluh pun tak rimas sangat :D

    http://www.syahirahvaliant.com/2017/06/pencarian-sponsor-giveaway-nurul-friends.html

    ReplyDelete