One Drop Perfumes,

Wangi Di Hari Raya Dengan One Drop Perfumes!!

June 05, 2017 Ibu Dilah 4 Comments



Assalamualaikum 

Alhamdulillah.. dah masuk 10 ramadhan hari ni.. Di samping kita berpuasa, mesti masing-masing sedang sibuk buat persiapan hari raya jugak kann… dah siap beli ke baju raya anak-anak dan satu family semua?? Hehe.. Kalau nak cerita pasal persiapan raya ni memang tak akan habis.. kuih raya, baju raya, tudung raya, kasut raya, brooch raya dan tidak ketinggalan pewangi/perfume yg digunakan semasa raya.. Ehh?? Perfume raya pun ada ke?? Haha.. mestila ada.. 

Cuba korang bayangkan.. semasa hari raya nanti mesti semua orang berkunjung ke rumah saudara mara.. dari satu rumah ke satu rumah, nak masuk rumah makcik yg ke lima, badan dah mula tak selesa.. mana tak nye, rumah dah penuh dengan sanak saudara.. masing-masing pun seharian berjalan raya sakan kan.. so berpeluh-peluh la badan.. mesti bau pun macam-macam ada kan.. hahaha… mesti malu kan kalau ada orang bisik-bisik cakap ada bau yg tak menyenangkan…  tu sebab kita perlu pakai minyak wangi.. utk keselesaan diri sendiri dan juga org lain juga.. 


So hari ni Dilah nak share sikit mengenai minyak wangi dari One Drop Perfumes. Rasanya semua orang dah tahu kehebatan perfume ni kan.. memang dah terkenal bertahun-tahun.. dengan bauan yg boleh menandingi produk minyak wangi berjenama tapi dengan harga yg mampu milik.. kalau korang nak buat duit raya pun boleh jugak.. baru la badan wangi dan poket pun berisi kann.. hehe

 

BADAN WANGI. POKET BERISI DENGAN ONE DROP PERFUMES!

Pesonanya sungguh mengasyikkan, sofistikated dan terkenal lebih sedekad lamanya. Keunggulan One Drop Perfumes kekal hebat sehingga kini. Setiap tahun, One Drop Perfumes pasti dijadikan pilihan utama sebagai hadiah untuk pelbagai sambutan.



Setiap wangian One Drop Perfumes dihasilkan dengan seratus peratus pati minyak wangi, tanpa alkohol mahupun air. Dihasilkan dengan penuh ketelitian agar setiap pengguna dapat menikmati kemewahan kualitinya. Tambahan pula, pembungkusan yang berkualiti tinggi dan direka dengan penuh gaya, inilah perincian yang membuatkan pemberian One Drop Perfumes digilai ramai.

Buat anda yang menjadi pengguna tegar minyak wangi, One Drop Perfumes menyediakan platform terbaik dengan menawarkan lebih daripada 100 wangian berbeza. Satu pilihan yang pasti tidak dilepaskan di bulan Ramadan dan Syawal yang bakal menjelma ini. Yang pastinya, anda tidak akan berasa kecewa kerana setiap wangian ini adalah berinspirasikan wangian berjenama di peringkat antarabangsa. One Drop Perfumes menjanjikan kualiti minyak wangi yang tiada tolok bandingnya. Wangiannya tahan lama, sehingga ada pengguna yang mengatakan bahawa wangian One Drop Perfumes masih melekat di baju beliau walaupun baju tersebut telah dicuci!



One Drop Perfumes didatangi dalam botol ‘roll on’ atau semburan yang boleh diselit di dalam poket atau beg tangan agar si pemakai kekal segar pada bila-bila masa, dan di mana sahaja.

Set Normal One Drop Perfumes menjanjikan kelainan kerana menampilkan 8 jenis wangian yang berbeza, yang tidak pernah dibuat oleh jenama lain di dalam dunia ini. Pilih apa jua jenis wangian, pasti anda akan berpuas hati! Orang sekeliling anda pun akan tergila-gilakan wangian yang anda pakai!


PROMOSI RAMADAN 2017

Istimewa untuk para pengedar One Drop Perfumes!

Kempen BADAN WANGI, POKET BERISI bersama One Drop Perfumes sepanjang bulan Ramadan ini, bakal menjanjikan pulangan yang berbaloi kepada setiap pengedar! Harga diskaun sehingga 40% ke atas kesemua jenis wangian bermula pada 22 Mei hingga 9 Jun 2017! Boleh buat duit raya lebih tahun ni!

Jangan tunggu lagi, beli One Drop Perfumes dan mula buat duit raya sekarang!
 



Juga temui kami di Mood Republik, pada 16, 17 & 18 Jun di PWTC, booth HALL 4, Booth 4041,4042,4034,4033.

One Drop Perfumes.. Hanya Setitik Wangi Sepanjang Hari.

Hubungi 011-1199 5535 sekarang.

One Drop Perfumes hanya di hujung jari anda.
Layari www.onedropperfumes.com atau Facebook One Drop Perfumes.


FEEDBACK DARI PENGGUNA



 
Adakah anda mahu menambah pendapatan? One Drop Perfumes mahukan anda menjadi pengedar/stokis, dengan modal serendah RM200 atau jadilah ‘dropshipper’ secara PERCUMA! Tradisi One Drop Perfumes ialah mahu membantu usahawan secara ‘online’ atau penjualan di kiosk dengan produk berkualiti One Drop Perfumes.


 Hubungi 011-1199 5535 sekarang.

You Might Also Like

4 comments:

  1. Hi Ucing singgah dari segmen mia liana (^_^).Selamat berpuasa...

    ReplyDelete
  2. Ana pun dulu terjebak dengan ODP ni. Hehe. Memang wangi dan senang nak selit dekat mana2 sebab saiz dia yang comel.

    ReplyDelete
  3. maaf nk tanya - ada ker kedai ODP ni di Shah Alam??

    ReplyDelete