Lazada Big Baby Fair,

Dapatkan Huggies Dry Pants Murah di Lazada Big Baby Fair

July 25, 2017 Ibu Dilah 3 Comments

Assalamualaikum

Hai koranggggg… Ada berita baik Dilah nak bagitau ni.. Sape kat sini suka SALE??? Mesti semua orang sukan kannn.. Hahhh.. nak tau tak?? Kempen Lazada Baby Fair dah datang lagiiii.. Hahhh.. mak-mak msti suka dengar ni kan…hehe.. "BigBaby Fair" ni akan bermula 26 Julai sehingga 30 Julai 2017 ni tau… Promosi diskaun sehingga 80% untuk perlbagai barangan termasuk lampin pakai buang, fesyen kanak-kanak dan juga kelengkapan bayi.... wowwww… best sangat ni… 

http://www.lazada.com.my/big-baby-fair/?offer_id=7856&affiliate_id=153085&offer_name=MY+Baby+Fair+D-Day+2017_162881&affiliate_name=http%3A%2F%2Fwww.ceriteraibu.com%2F&transaction_id=10264e88e4bd508b05887ad8d36686&offer_ref=_xxmpa002co0at1800

Antara jenama terkemuka yang terlibat sepanjang kempen “Big Baby Fair” ni seperti Mamypoko, Huggies, Nestle, Sweet Cherry, Pediasure, Goo.N, Wyeth, Anakku, Fisher Price dan banyak lagiiiii tau.. Kebanyakkan barang baby memang ada diskaun yg hebat.


Apa barang utama yg ibu-ibu akan survey bila ada baby dair macam ni?? Dah tentu pampers dan juga susu untuk anak kannn.. 2 item ni memang keperluan yg akan digunakan setiap hari.. So mari kita survey pampers untuk anak-anak kita.. Kebetulan la pulak pampers si Fattah anas tu dah nak habis.. Cukup untuk guna minggu ni je rasanya tu.. nak pergi beli kat pasaraya luar takut tak sempat pulak.. lagi pulak sekarang ni Fattah anas dah pandai request nak pakai yg jenis pants tu. So memang elok sangat la tu.. boleh la beli diapers dari Lazada ni nanti..  

Pampers Huggies ni antara pampers yg Dilah yakin untuk digunakan oleh anak-anak. Sebab apa?? Sebab macam faris zakwan dulu dia masalah ruam lampin bila pakai pampers sebarangan.. Dilah dah try 3, 4 jenis pampers, hanya pampers huggies jer yg tidak mendatangkan ruam lampin.. so start dari tu memang Dilah pakaikan huggies jer untuk Faris Zakwan..


Antara kelebihan pampers Huggies ni ia mempuanyai lilitan pinggang yang sangat selesa dan Huggies Pants ini juga sesuai untuk dipakai ketika malam. Selain itu, Huggies pants ini juga mempunyai lapisan biru yang membolehkan ia menyerap lebih cepat bagi memastikan pampers sentiasa kering. Ini salah satu penyelesaian bagi mengatasi ruam lampin pada baby.

http://www.lazada.com.my/huggies-official-store/

Sempena kempen “Big Baby Fair” ni Lazada Malaysia menawarkan harga yang sangat murah untuk 3 pack Huggies Dry Pants ni.. Hanya RM79.90 untuk 3 pack.. murah kannn… harga ni hanya untuk tawaran sepanjang 26-30hb Julai ni sahaja tau.. so korang jangan lepaskan peluang untuk beli masa “Big Baby Fair” ni nanti..




Korang nak tau tak, korang bukan sahaja boleh menikmati diskaun yg hebat sehingga 80% ni  tapi ada juga penghantaran percuma untuk  produk-produk yang terpilih tau... memang jimat sangat la kannn… 


Ehhh.. ada lagi yang lagi best dari tu.. korang jugak berpeluang untuk memenangi hadiah hebat dengan menyertai peraduan di social media Lazada Malaysia  terutamanya di LINE Lazada.. ni dah triple best niii.. hahaha..

So apa tunggu lagi, korang dah boleh mula survey sekarang.. esok dah mula dah kempen " BIG BABY FAIR" ni..

Untuk maklumat lanjut, korang boleh layari website Lazada Malaysia di www.lazada.com.my

http://www.lazada.com.my/big-baby-fair/?offer_id=7777&affiliate_id=153085&offer_name=MY+Baby+Fair+Teaser+2017_161738&affiliate_name=http%3A%2F%2Fwww.ceriteraibu.com%2F&transaction_id=10279d8ff6f5048c845a4dc4fa4c64&offer_ref=_xxmpa002co0at1800





You Might Also Like

3 comments:

  1. Ni yg rasa nk masuk website lazada nih..aduhaii

    ReplyDelete
  2. haiiihh sebbaik takde anak, kalau tak da berebut beli pampers. hahaha
    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
  3. alamak... bahaya kalau buka lazada ni. takut tershopping...

    - Mia Liana

    ReplyDelete