Keputusan Segmen Bloglist Jul-Aug by ceriteraibu.com

July 19, 2017


Assalamualaikum


Alhamdulillah.. Segmen Bloglist Jul-Aug by ceriteraibu.com telah pun tamat. Terdapat 27 org peserta ke semuanya.. Terima kasih kepada semua peserta yg sudi join segmen ini.. InsyaAllah, nanti Dilah habiskan bw ke blog korang ya.. 

Keputusan peserta yg bertuah terpilih masuk ke dalam bloglist Dilah telah dibuat. Dilah menggunakan khidmat random.org untuk memilih peserta yg bertuah.. So tak payah nak celoteh banyak2, mari kita tengok siapa yg terpilih...












Tahniah buat semua peserta yg terpilih.. Dilah telah masukkan blog korang dalam bloglist Dilah tu ya. Boleh la korang blogwalking nanti di blog2 yg terpilih ni ya... 

Seperti yg Dilah maklumkan sebelum ini, jika terdapat 30 org peserta, Dilah akan bagi hadiah misteri kepada sorang peserta kan.. Walaupun tak mencapai target 30 org peserta, tapi Dilah berbesar hati untuk bagi juga hadiah misteri kepada seorang peserta yg bertuah.. jengggg.. jenggg.. jenggggg... siapa peserta bertuah tu???



Tahniah kepada sis Sha kerana terpilih. Mohon email Dilah detail nama, alamat, dan no phone untuk tujuan pengeposan hadiah (email : norafdilahlias@gmail.com).. pada yg lain yg tak terpilih, jangan berkecil hati ya.. InsyaAllah, Dilah akan buat lagi segmen di masa akan datang..

Terima kasih pada semua yg menyokong blog ceriteraibu.com ini ya...


You Might Also Like

15 komen

  1. alhamdulillah elsa terpilih. terima kasih kak dilah! :*

    ReplyDelete
  2. tahniah kepada yang terpilih ... :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, terima kasih Dilah.. =) Tahniah pada semua pemenang.. =) Nanti awak check emel yea..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah. terima kasih penganjur :D
    tahniah juga pada para pemenang yang lain :D

    ReplyDelete