PizzArt by Anchor Food Professionals Kini di Ejohng Concept

July 30, 2017



Assalamualaikum

Siapa kat sini suka makan pizza??? Kalau korang suka boleh geng dengan Dilah.. hehehe. Dilah ni suka sangat makan pizza tau.. lagi-lagi yang ada banyak cheese tu.. heiii.. memang heaven sangat la rasanya.. hehe





Hari Sabtu lepas, 22 July, Dilah telah menghadiri PizzArt Campaign event yang diadakan di Ejohng Concept, Taman Sri Pulai Perdana, Skudai. Event ni turut dihadiri oleh beberapa orang blogger. Geng JDT Blogger pun ada sekali tau...



Kempen ni diadakan untuk memperkenalkan 3 jenis pizza yang baru yang terdapat di Ejohng Concept. Menu pizza yang baru ini iaitu PizzArt, diperkenalkan oleh Anchor Food Professionals dengan kerjasama dari Ejohng Concept. 3 jenis PizzArt itu adalah Flower Pizza, Adjaruli Khachapuri dan Mini Muffin Pizzas.









Flower pizza ni amat sesuai untuk dinikmati seisi keluarga. Di dalamnya terdapat isi tuna yang banyak dengan rasa roti yang lembut memang sangat sedap dan mengenyangkan. Memang berbaloi kalau sangat kalau datang 1 family..



Satu lagi PizzArt yg sangat menarik minat Dilah adalah Adjaruli Khachapuri Pizza.. Hai.. nak menyebut namanya pun boleh terbelit lidah.. hahaha.. Nama dan bentuknya sangat unik kan.. Pizza berbentuk sampan dengan isi keju dan oozing egg (telur) ini adalah hasil inovasi dari Georgian.





Yang lagi menarik, cara untuk makan pizza ini jugak agak unik.. Keju dan telur di dalam 'sampan' ini harus digaul ketika masih panas. Kemudian, baru la boleh dimakan dengan mencicah roti pizza pada keju dan telur itu.. hahh.. unik kannn.. 







Jika korang lihat, keju ni boleh ditarik tinggi tau.. memang betul-betul rasa keju.. Cheese lover memang wajib cuba Adjaruli Khachapuri Pizza ni tau..






Menu PizzArt yang ketiga adalah Muffin Pizza yang terdiri dari isi ayam, daging, itik dan tuna. Rasa nya sangat sedap dan sangat mudah untuk dinikmati.. Yang ni pun Dilah suka.. Roti pizza tu rasa lembut jer.. ehh.. senang cakap semua pizza yang baru ni Dilah memang suka la...


Unik kan menu PizzArt yang terbaru ni.. Sangat lain dari pizza yang biasa kita makan sebelum ini yg berbentuk bulat sahaja. So bagi penggemar pizza, jangan lepaskan peluang untuk merasai PizzArt ini di Ejohng Concept ya..


Ejohng Concept
45, Jalan Pulai Perdana 11,
Taman Sri Pulai Perdana,
81300 Skudai, Johor
No. Telefon : 07-5202457




 Bersama blogger dan owner EJohng Concept.

Di akhir event, kami bergambar beramai-ramai dengan Owner Ejohng Concept iaitu Encik Faizal dan juga team dari Anchor Food Professional.


 Bersama geng JDT Blogger.

Bersama blogger Johor yang lain..




You Might Also Like

8 komen

  1. Melting nye tgk cheese tu dilah. Pg2 tgk perut terus berkeroncong teruk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. memang la ana.. dilah sendiri yg tengok pun boleh jadi lapar balik.. haha

      Delete
  2. Geram betul dengan cheese tu..rasa nak meleleh baca entry ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. geram kan kak.. cheese dia tu kannnn... iskkk...

      Delete
  3. yummy yummy kak dila! Aduhh rasa nak p makan lagi laaa. hahaha
    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
  4. jom uyul gi makan lagi.. hahaha

    ReplyDelete
  5. Oh owner orang kita ya, ni yang Essa macam nak terjah dalam masa terdekat ni

    ReplyDelete
  6. yummmmm.. sedpnya pizzaaa tuuu... cheeseeee diaaaa

    ReplyDelete