Blog ceriteraibu.com,

Printcious :: Personalized Gift Untuk Insan Yang Tersayang

July 28, 2017 Ibu Dilah 5 Comments


Assalamualaikum

Hai korangggg.. sape kat sini yg suka dapat hadiah??? Ehhh.. mesti la semua orang suka kan.. tapi kan, kadang-kadang takde idea nak bagi hadiah apa kat orang yg tersayang kan.. beg, baju, handbag, jam semua rasa macam dah biasa orang bagi.. so rasa nak bagi something special la pulak kan.. yang hanya orang tu jer yang ada.. hahhhh.. mesti best kannnn…

Baru-baru ni parents Dilah berpeluang pergi Mediterranean Cruice. Ni first time la diorang bercuti ke luar negara. Bila tengok gambar-gambar yang diorang ambil tu tetiba Dilah terpikir sesuatu. Apa kata Dilah abadikan gambar mereka di canvas. Mesti mereka suka sangatkan bila tengok gambar tu, teringat kenangan indah di sana.

So Dilah teringat la satu website ni yang menawarkan perkhidmatan customised printing iaitu Printcious. Mesti korang pernah dengar kan… So far Dilah tengok review mengenai Printcious ni semua best-best jer..

Apa itu Printcious??



Printcious.com ni menawarkan perkidmatan personalized Gift Printing mengikut citarasa kita. Kita boleh design sendiri corak printing yang kita suka. Terdapat beberapa produk untuk personalized printing ni seperti Mug, Bantal, Canvas, T-shirt, dan macam-macam lagi. So kita boleh pilih nak print gambar tu pada barang yang kita suka. Hahhh.. kan best tu bila kita design special untuk orang yg tersayang.. best kannn… Memang kena sangat la dengan tagline website ni "Precious Gifts From Your Heart”


Dilah suka sangat website ni sebab ianya user-friendly.  So untuk kita pun senang la nak follow step by step untuk design customized gift yang kita nak tu kan.. Korang nak tau tak?? Sekarang ni ada offer 30% off sempena "Parents Day" tau.. memang sesuai sangat la niat Dilah nak bagi hadiah kat parents Dilah ni kan.. jom tengok macamana Dilah design canvas ni sendiri..


Pilihan customized gift yang ditawarkan oleh Printcious.


  Mula-mula pilih produk yg kita nak hadiahkan pada insan tersayang. Dilah pilih canvas. Then klik "Create Now!"


 Then akan keluar macam atas ni untuk kita mulakan design. Klik "Customized it"

 Template untuk design. Klik pada "image".
 Then upload file/gambar yang kita nak. Then klik "insert".
 Adjust gambar bagi center. Then klik "Done".

 Yeahhh dah siap!!! Boleh Add to Chart!!

Then klik "Checkout" untuk teruskan pembayaran. Senang sangat kannn..

 Tadaaaa... ni la gambar yang Dilah pilihhh.. sweet sangat kannn.. hehe

So kalau korang nak buat customized gift macam ni jugak boleh la buat sendiri di Printcious.com ya.. mesti puas hati dapat design sendiri ikut citarasa kita sendiri kan..


 

You Might Also Like

5 comments:

  1. Replies
    1. menarik kan ana.. tula..dilah nak print gambar utk bunda dan abah dilah tu.. mesti diorg happy sangat nanti kan..

      Delete
  2. Pernh print pada mug time hari ibu aritu. Huhuuu.. mug tu mak siap simpan dalam kabinet siap2. Kihkihkihhh

    Singgah dari segmen kak mia
    https://denaikehidupann.blogspot.my/

    ReplyDelete
  3. Ok...next birthday Sa bleh la bg hadiah daru sini..hahaha..banyak yg menarik ni..

    ReplyDelete