#daridapurdilah,

WW69 :: Kek Batik

July 12, 2017 Ibu Dilah 1 Comments


Assalamualaikum

Jamuan Hari Raya di taska Faris & Fattah serta sekolah agama kakak Diyana last week Dilah buat kek batik sahaja.. Pagi ni tetiba cikgu sekolah keb kakak Diyana cakap esok ada jamuan hari raya pulak.. jenuh pikir nak bawak kan bekal apa esok.. hmmm...



Ni resepi kek batik  Resepi Kek Batik Sedap dan Mudah
yg Dilah buat dan penah share kat blog ni beberapa tahun yg lepas.. try la.. Ramai yg dah cuba tau.. rasanya just nice jer, tak manis sbb Dilah tak boleh makan manis2..


You Might Also Like

1 comment:

  1. CCL baru beli bahan-bahan kek batik ni . Masih lagi terjah resepi sama ada nak tambah telur atau buat tanpa tambah telur

    ReplyDelete