Cara Mudah dan Senang untuk dapatkan Voucher RM50 dari Printcious

August 13, 2017 Ibu Dilah 3 Comments


Assalamualaikum

Siapa nak voucher RM50 dari Printcious macam Dilah?? Mesti korang pun nak jugak kan.. boleh la gunakan voucher tu untuk buat DIY gift untuk yang tersayang kannn..

Kalau korang nak tau, website Printcious ni telah tercalon dalam senarai Top 10 SITEC Malaysia Top EC Merchant Award 2016. Hebat kan.. Hanya tinggal 3 hari sahaja lagi pemenang utama akan diumumkan. So itu, korang hanya ada 3 hari sahaja lagi untuk mengundi Printcious sebagai pemenang utama.


Printcious akan memberikan FREE Voucher RM50 kepada mereka yang vote Printcious. Korang boleh la gunakan voucher ini untuk buat DIY gift korang nanti.. banyak sangat hadiah yg best2 korang boleh buat nanti..



Yang lebih menarik lagi, kalau korang share dan tag 2 org kwn korang di FB, kawan korang pun akan dapat free voucher jugak.. best kan..

Caranya mudah sahaja..  korang boleh follow step 1-4 seperti di bawah ni sahaja..

 Setelah selesai, masukkan nama dan email korang utk pihak Printcious menghantar voucher RM50 tu nanti..

Setiap penyertaan juga berpeluang untuk memenangi hadiah2 seperti di bawah ini..  wowwww sangat hadiah nya kannn..


So apa tunggu lagi, klik link di bawah ni untuk vote Printcious.



You Might Also Like

3 comments: