Promosi Pressure Cooker Noxxa Bulan Ogos

August 17, 2017


Assalamualaikum

Hai korangggggggggggg... Dilah nak bagitau ni, bulan ni Pressure Cooker NOXXA ada offer tauuuu...  kalau korang yg follow FB Dilah mesti dah tau kannn..Dilah dah share mengenai promosi periuk noxxa  ni untuk Bulan Ogos.




Promosi Bulan Ogos
> Ansuran 5 kali bayar (limited kuota)
> Free Gift Knife attached with cutting board (worth RM200++ tau)


Dannnnn... special buat mereka yang membeli dengan Dilah bulan ni.. Dilah akan berikan hadiah tambahan iaitu  Buku Resepi Istimewa Pressure Cooker eleh Chef Hanieliza secara percuma tau.... 

Best takkkkk?? Untung tau korang boleh dapat extra free gift lagi..

Kelebihan Pressure Cooker Noxxa berbanding pressure cooker brand lain. 

- Size periuk yang lebih besar. boleh masak sehingga 10pot nasi.
- boleh masak 3 ekor ayam atau 3kg daging.
- ada fungsi STIR FRY yang pressure cooker lain tiada.
- warranty 1 tahun. jika spare part lain rosak jugak boleh beli dari kami.
- boleh beli inner periuk secara berasingan.
- Service selepas jualan. Boleh bertanya apa sahaja berkaitan pressure cooker Noxxa. (jika beli di website online tiada service ini).

Nak bagitau ni, jika kuota 5 kali bayar tu habis, korang still boleh dapat free gift tu lagi sehingga bulan ni dengan pembelian cash.. so kalau nak 5x bayar cepat-cepat roger Dilah ok.

Kalau nak join kutu pun boleh.. Dilah ada buat group kutu noxxa dgn 8 bulan bayaran.

Nak tau lebih detail boleh whatsapp Dilah ye..
Dilah 012-7275531 

Resepi masakan yang Dilah pernah share menggunakan Pressure Cooker Noxxa ;




You Might Also Like

3 komen

  1. Alaaa bestnya...nak tanya la..5 kali bayar tu terus dapat barang ke lepas habis bayar baru dapat barang?

    ReplyDelete
    Replies
    1. utk promosi ni, 1st payment terus dapat barang SA.

      Delete
  2. Menarik offer ni, masi ada ka? Kalau ddk di Sabah, mcm nak beli & byr ansuran? Actually brp harga pressure cooker ni?

    ReplyDelete