Fattah Anas,

WW71 :: Fattah Anas Obses dengan Motor

August 16, 2017 Ibu Dilah 2 Comments


Assalamualaikum

Fattah Anas memang sangat2 obses dengan motor. Nasib baik Ayah Wan takde motor.. kalau tak habis dia dok godek-godek  motor Ayah.. haha.. tapi bila balik kampung, tempat yg dituju adalah motor paksu.. kalau kat kg Melaka pulak motor tokbah dia main.




Kalau budak lain obses setakat nak naik motor jer.. macam abg faris tu, kalau balik rumah tokma mesti ajak ayah naik motor jalan-jalan round kampung. tapi setakat tu jer la.... tapi Obses Fattah Anas ni lebih lagi tau.. dia akan kacau motor paksu tu.. barang2 dia akan godek2.. ekzos tu dia check dan macam2 lagi. penah sekali tu dia tersedut minyak motor tau.. huawaa..  actually adik ipar Dilah ni pandai repair motor ngan kereta. so barang2 sparepart tu pun banyak la.. tu yang Fattah Anas suka kacau tu..



You Might Also Like

2 comments:

  1. naluri seorang hero kan.. sama macam Alif saya pantang nampak motor
    JanjiKita

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum dilah...wah !! pantang jumpa motor yer...boleh jadi pelumba motor cross nanti...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete