Aktiviti Menarik Sempena 5th Brick-versary Legoland Malaysia

September 13, 2017


Assalamualaikum



Tahun ini genap 5tahun penubuhan Legoland Malaysia.  Oleh itu bermula 15 Aug- 30 Sept 2017 ni, Legoland Malaysia menyambut anniversary mereka yg ke 5 tahun. Bersempena 5th- Brick-versary ni,  terdapat pelbagai aktiviti menarik sepanjang bulan September ni di Legoland Malaysia. Anak-anak pun teruja dengan aktiviti yg diadakan.. Nanti Dilah cerita lebih detail aktiviti yg ada ye..


Pelbagai aktiviti menarik menanti pengunjung Legoland sepanjang bulan September ini. Kalau korang pergi Legoland ni, jangan lepaskan peluang untuk join aktiviti2 mereka ni nanti.. Pasti anak-anak pun enjoy kan..

Power Dance Tutorial [The Beginning]
Daily: 9.50 am - 10.00 am

Building Our Giant Birthday Cake [The Beginning]
Daily: 10.00 am - 6.00 pm

Speed Building Challenge [LEGO City Stage Holding Area]
Daily: 11.30 am, 1.30 pm, 4.30 pm
Weekend, Public and School Holiday: 5.30 pm

Jumbo Minifigure Trade [The Beginning]
Daily: 10.00 am - 10.30 am, 12.00 pm - 12.30 pm, 2.00 pm - 2.30 pm, 4.00 pm - 4.30 pm
Weekend, Public & School Holidays: 5.30 pm - 6.30 pm

Spot The Minifigure - I Love Legoland [Park Wide]
Daily: 10.00 am - 6.00 pm

Brick-Dance Parade [LEGO City]
Daily: 3.45 pm

Character Dance Show [LEGO Star Wars Miniland]
Weekend, Public & School Holidays: 4.00 pm

Awesome Parade [The Beginning]
Weekend, Public & School Holidays: 6.30 pm

THE BIG PARTY [The Beginning]
15, 16, 17 Sept: 6.00 pm - 6.45 pm

Selain daripada aktiviti yg diadakan di Legoland, sempena 5th Brick-versary ni juga Legoland Malaysia mengadakan promosi untuk pembelian tiket Legoland Themepark dan Legoland Waterpark.



1- PROMOSI DI MATTA FAIR dengan DISKAUN SEHINGGA 50%
-Nikmati 12 bulan kemasukkan tanpa had ke LEGOLAND theme park dengan harga RM195
-Beli tiket sehari serendah RM 115
-Pakej keluarga di Hotel Legoland dengan penjimatan sebanyak 30 % .Nikmati satu malam penginapan di Hotel LEGOLAND termasuk sarapan pagi dan dapatkan dua hari  kombo tiket untuk 5 orang.

2 SUPER DUPER DEAL
-Semua penduduk Johor boleh mendapatkan special pass untuk tiket sehari seperti di bawah ini

Awesome pass
Super duper Flash Deal untuk kanak-kanak dan dewasa -RM 195

Premium Annual Pass
Super duper Flash Deal untuk kanak-kanak dan dewasa -RM 295
mengikut terma dan syarat ye.
 
 Kalau korang nak tahu lebih lanjut mengenai aktiviti dan apa-apa yang berkaitan dengan Legoland ni korang boleh rujuk link di bawah ye..


  Instagram: @legolandmalaysia

You Might Also Like

3 komen

  1. Wah kejap je dah 5 tahun ye legoland di buka. Bila lah ana nak ke sini.

    ReplyDelete
  2. best kat legoland.. tahun lepas dah pergi memang best.. cam tak puas je ritu pergi..

    ReplyDelete
  3. memang menarik sangat-sangat dan berbaloi
    JanjiKita

    ReplyDelete