Bloglist Sept - Oktober

September 05, 2017


Assalamualaikum

Firstly Dilah nak ucapkan Selamat Hari Kemerdekaan dan Selamat Hari Raya Aidiladha yg dah lepas.. aci la kan baru sempat ucap hari ni.. hehehe.. maklum ler baru sempat nak update blog ni hah...

Secondly, Dilah nak minta maaf banyak-banyak sebab dah lama tak update terutama sekali Segmen yg Dilah buat untuk Bloglist Sept - Okt tu.. tak sempat nak blogwalking dan tak sempat nak follow up. Jadinya segmen tu pun kurang mendapat sambutan.. semuanya gara-gara Dilah yg kurang sihat dan mood ke laut. nanti-nanti la Dilah update pasal ni ye..

Oleh yg demikian.. Dilah akan masukkan semua peserta yg join segmen ni dalam bloglist Sept - Okt blog ceriteraibu.com..  harap semua berpuashati..


Buat masa sekarang ni Dilah hanya sempat update yg penting-penting dan urgent sahaja mengikut kemampuan tahap mood puan blog.. hahaha.. yg lain kita simpan  dulu.. walaupun banyak citer nak update.. mohon cepat-cepat la mood kembali seperti sediakala.. huhu


You Might Also Like

3 komen