Iron Philips,

Promosi September Steam Iron Philips

September 18, 2017 Ibu Dilah 3 Comments


Assalamualaikum

Baru hari ni sempat nak update Promosi Bulan September ni..

Bulan ni ada promosi istimewa untuk Steam Iron Phillips a.k.a Iron Magic. Kenapa orang panggil IRON MAGIK? 



KEISTIMEWAAN PHLILIPS CARE AQUA IRON

● Tiada pelaras suhu - auto detect jenis fabrik, dari linen, kapas, sutera dan pelbagai lagi jenis fabrik. 
- tiada lagi masalah baju terbakar, tudung terbakar. Nak gosok baju batik, tudung/baju berbatu tiada lagi masalah.. 

● Tekanan stim sehingga 5.8bar membolehkan pakaian digosok dgn pantas. 
- menggosok baju menjadi lebih cepat, menjimatkan masa dan elektrik. Boleh gosok 2,3 lapis sekali gosok. 

● Sistem anti kerak yg mudah dikesan. 
- tidak meninggalkan kerak pada tapak iron. 

● Auto off sekiranya iron terlupa untuk di'off' kan. 
- Jika terlupa untuk off iron pun tiada masalah. Safety dan menjimatkan elektrik.

Bersaiz XXL, tangki air 2.5L
- antara saiz iron yg terbesar dipasaran. mudah, jimat dan selamat. 


Nak tau promosi untuk bulan September ni??

- Boleh 5x bayar secara ansuran. 
(1st payment terus dapat iron.)
- FREE Iron board
- FREE Iron board cover
- FREE Postage

Hahhh.. best takkk?? 1st payment dah boleh dapat iron terus. tak payah tunggu habis bayar baru dapat iron.. lagi best sebab ada banyak FREE gift tuuuu.. best kannn...

Tapiiii.. kalau korang masih rasa berat lagi nak bayar 5 kali, korang boleh jer join kutu iron philips ni, boleh 10x bayar.. Dilah ada buat group jugak.. tapi kalau join kutu ni dapat iron ikut turn la.. cepat masuk nama dapat la turn awal-awal. kalau lambat masuk nama dapat la hujung2. First come first serve gituuu..

Next Dilah nak tunjuk video masa demo pada customer. 



video

Iron uniform kerja yg tebal mcm baju technician/nurse. Sekali iron depan belakang licin.

video

video

Iron tudung dan baju kurung yg berbatu. Tak perlu terbalikkan baju untuk iron pada side yg takde batu tau.. korang iron jer tempat berbatu tu xde masalah.. rasa smooth jer..

Hebat kannnn.. tu sebab la orang yg dah guna iron ni rasa berbaloi sangat2 walaupun beli harga mahal. Senang, cepat dan menjimat kan.. 

Kini, suami pun rajin iron baju sendiri.. anak-anak sekolah pun boleh iron sendiri. secara tak langsung dah mengurangkan beban kerja isteri / ibu kannnn... hehe..

So kalau korang nak jugak boleh whatsapp Dilah terus ya..

Whatsapp : 012-7275531 (DILAH)

You Might Also Like

3 comments:

  1. Mudah keje menggosok baju dgn iron ni.

    ReplyDelete
  2. patut la mahal harga iron nya ye dop....banyak benefit nya...

    ReplyDelete
  3. huii..seronoknya dapat iron macam ni..mujur pergi kerja tak perlu iron sesangat
    JanjiKita

    ReplyDelete