Happy birthday Kakak Nur Diyana Imani

November 02, 2017

Assalamualaikum

Hola November!!! Kejap nya dah masuk bulan November ni.. tak sampai 2 bulan jer lagi berakhirnya tahun 2017 ni.. Bulan NOvember ni bulan kelahiran anak sulung Dilah.. Kakak Diyana Imani.. Semalam,  1 November genap la usia kakak 7 tahun.

Ayah Wan with kakak (6 months)

Actually, kitorg dah celebrate awal iaitu hari Sabtu lepas masa balik rumah TokMa. Masa tu SIL pun balik jugak, so mmg plan nak potong kek time tu. Then ada buat games utk budak2 dan dewasa jugak time tu.. memang happening dan enjoy sangat.. buat kat rumah jer.. oh ya, sambut sekali besday adik ipar dilah yg bongsu (PAKSU) - 5 nov nanti. Nanti la Dilah update cerita celebrate tu kat entry lain.. (minta2 jgn la lupa) hahaha
Ibu with Kakak (7 years old)

Untuk anak Ibu Nur Diyana Imani binti Md Aswan
Selamat  Hari Lahir yg ke 7thn..
Semoga kakak menjadi anak yg solehah..
Berjaya di dunia dan akhirat..
Semoga kakak membesar dengan sihat..
Jangan merajuk2 selalu.. hehe

Doa ibu yang baik-baik sahaja semuanya untuk kakak..

Ibu, Ayah, Abg dan Adik sayang sangat kat kakak tau..





You Might Also Like

6 komen

  1. Happy birthday Imani ...
    semoga jadi anak yang baik dan sihat selalu ...
    all the best for sweet Imani T_T

    ReplyDelete
  2. Dah besar dah anak Dilah. 7 tahun dah ye.

    Semoga kak terus berjaya dan membesar dengan sihat. Sanah helwah kakak. 🎂

    ReplyDelete
  3. Sanah healwah Nur Diyana Imani semoga jadi anak solehah kebanggaan ibu ayah

    ReplyDelete
  4. Hapy besday imani..semoga membesar dgn baik n jdi anak solehah.

    ReplyDelete
  5. happy birthday kakak..moga jadi anak yang solehah, dengar cakap ibu ayah

    ReplyDelete
  6. Happy birthday NUr Diyana Imani... semoga awak jadi anak yg solehah

    ReplyDelete