Jom Order Brownies yang Sedap dari Geng Gojes

November 13, 2017


Assalamualaikum

Aduhai.. korang perasan tak sekarang ni kalau bukak FB jer mesti ada yg share gambar brownies..  iskkk.. iskkk.. akak tak kuat la tak tengok brownies lalu kat wall tiap2 hari.. makin ditahan makin tergoda dibuatnya.. hahaha….

Al kisahnya aritu geng Gojes Blogger Supermom and Baby (GBSB) si Nana Farhana dari DapurNanaFarhana tu bukak kelas online.. time tu dia offer murah2 jer utk 1st batch kelas online dia.. ramai jugak geng2 Gojes yg join kelas tu.. ramai jugak yg dah start menjual lepas join kelas Nana tu.. tak rugi join kelas kannn…

Kalau ikut hati Dilah ni memang nak jer join, tapi ku tahu tahap kemampuan diri dan tahap kestressan diri sendiri.. haha.. dengan 3org budak kecik kat rumah tu, heiii.. tak nak la tambah stress skrg ni.. Yela, bila dah join kelas tu mesti la kita excited nak buat kan.. so bila nak buat kek tu kena la pilih masa yg sesuai dan tenang2.. tanpa gangguan anak-anak.. lagi2 1st time nak buat kan.. Dilah mmg tak boleh stress sgt skrg ni.. tu yg dah tau ragam anak-anak sendiri ni camne, sebolehnya Dilah elakkan buat benda2 yg boleh datangkan stress.. Fuhh.. panjang betul nak explain nape tak join kelas.. mcm la org nak tau kannn.. hahahha…

So senang cerita sekarang ni kalau teringin nak maka brownies tu order jer la senang bagi org yg Malas dan takde masa dan tak pandai macam Dilah ni hah… senang keje kan.. order jer then tunggu la brownies sampai 2,3 hari lepas tu.. haha. So  aritu Dilah order ngan cikgu Nana lagi sekali.. tapi kali ni order brownies flavour lain pulak.. amik mix brownies  cheese and nutty..




Ya Allah.. sedap sangat cheese brownies ni.. tak sampai 2 hari dah nak habis tau.. tu pun puas catu kat anak2 cakap makan sikit2.. pagi boleh makan 2 ketul je sblm gi sekolah.. hahha… kejam betul maknya…




Untuk orang jauh macam Dilah ni, jarang risau, brownies ni boleh dipos tau.. tengok la tu, elok jer kejadiannya walaupun dipos.. xde rosak or kemek apa pun.. masih sempurna lagi.. hihi.. InsyaAllah, lepas ni kalau nak order boleh order dengan geng2 Gojes yg lain pulak.. korang pun kalau nak order boleh cari diorg ye..

Instagram :
Dapur Nanafarhana  - Kemaman/kuantan

Facebook:
Azlina Hasan- Semenyih
Awanis Zamri - Teluk Intan
Aleena Naziera Saif - Kuantan
Khairul Ibtisam- Kajang
Nadiah Hanum - Taman Melati
DYatie ABakar - Cheras
Alwani Amalini Mustapha - Kota Bharu
Ieza Ashaari - Uitm Shah Alam
Siti Liyana Muhammad Imran- Bangi, UPM
Nona Azhar - puncak Alam
Rosislinda Bt Ismail - Putrajaya
Ros Anis - Bangi

You Might Also Like

10 komen

  1. alahai ~ menggoda betul brownies dia tu :D

    http://www.syahirahvaliant.com/2017/11/pakej-perkahwinan-yang-termurah-untuk.html

    ReplyDelete
  2. Menariknya.. Nampak sangat mengancam..

    ReplyDelete
  3. sedapnya, akak terus cr fb n oder..

    ReplyDelete
  4. Aduhaii..sedapnya brownies. dah lama tak makan.

    ReplyDelete
  5. mmg fav brownies...mmg kalo rasa malas nk buat, kita order je

    ReplyDelete
  6. Memg tau. Skroll fb je nampak brownies jer..

    ReplyDelete
  7. menyiksa jiwa raga tgk brownies tu. boleh lah try order sebab ada yang dekat dgn kawasan ana ni.

    ReplyDelete
  8. Aduyaii lazatnye terliur mama tgk

    ReplyDelete