KUPANG FROZEN MAMA J

November 23, 2017


KUPANG FROZEN MAMA J - Assalamualaikum.. Sape kat sini yang suka makan kupang? Dilah ni nak kata peminat kupang sangat tu tak jugak la.. tapi kalau dah ada tu memang makan jugak… lagi2 kalau buat ala-ala shellout tu kan… wahhhh.. Nampak terliur sangatttt kann.. hehe..


Tapi kan.. bila kita bekerja ni susahnya la nak beli lauk2 pauk ni kan.. terutamanya jenis2 macam kupang ke kerang ke.. kalau pegi pasar tu boleh la jumpa tapi jarang dapat pegi pasar kan.. kalau pegi mini market pun tak banyak yg jual.. balik-balik ayam, ikan,udang & sotong kadang2.. naik jemu asyik makan tu jer…


Tapi kalau korang nak beli kupang ni Dilah nak perkenalkan sorang kawan Dilah yang ada jual kupang kat Melaka ni.. Kupang Mama J. Kupang yang dijual kat gerai Mama J ni memang cepat jer sold out tau.. kalau korang datang Melaka boleh la singgah di gerai kupang mama J di Pantai Puteri…. Sambal-sambil ambil angin di pantai tu boleh la beli kupang Mama J ni.. tapi kena datang awal-awal la takut sold out pulak kannnn…



Tapiiiiiiiiii kalau korang duduk jauh dari Melaka, korang jangan risau.. Mama J pun ada jual Kupang Frozen tau… boleh contact  agen-agen Kupang Mama J di seluruh Malaysia.. Kupang Frozen Mama J ni dah popular tau.. dah beberapa kali masuk majalah dan suratkhabar.. Ramai yang dah beli.. Selain kupang fresh dan kupang frozen, kupang kering pun ada tau.. Banyak lagi barangan lain yg Mama J jual tau..



Yang terbaru Mama J aada share 13 Resepi Kupang di Majalah . Selain tu kerap keluar majalah dan suratkhabar, Mama J juga terpilih sebagai ;

- Usahawan Muda Melaka 2017
- Inovasi kupang
- Anak angkat Jabatan Perikanan Melaka


Kupang Frozen Mama J

RM12/100g

Senang nya kerja bila dah ada kupang frozen or kering Mama J ni.. nak masak pun jadi mudah.. boleh masukkan kupang frozen ni sebagai perencah masakan mee ke, spaghetti ke tinggal campak jer isi kupang tu.. tak yah kopek2 lagi kan..


Sekarang ni Mama J tengah mencari agen lagi di seluruh Malaysia tau.. kalau korang berminat boleh contact Mama J yer.. Soal penghantaran nanti Mama J akan bagitau korang.

Pembekal Kupang,
Agen diperlukan
Kupang kering, kupang frozen isi, kupang frozen berkulit vacuum, kupang segar

No HP : 0126380843 (Mama J)


FB Pages : Kupang Mama J




You Might Also Like

4 komen

  1. Eh bestnya...boleh beli yg frozen..tak yah SA nak ke Muar selalu smeata nak beli kupang

    ReplyDelete
  2. Nampak segar kupang2 tu dilah. Ana pun xberapa gemar kupang. Tp boleh je makan kalau ada.

    ReplyDelete
  3. sedapnya tp xboleh mkan sgt. hmm

    jom la join n meriahkan GA kt sini

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
  4. sedapnya kupang..suka rebus buh halia serai & kalau yang dah kopek suka tumis2

    ReplyDelete