WW77 :: Addicted Nasi Ayam Penyet Gerai Masam Manis Kulai

November 08, 2017


Assalamualaikum

Lately ni kitorg kat opis ni order makanan dari luar jer. Malas nak keluar dan dah tak tau nak makan kat mana. Tapi ada 1 kedai kat area food court MPK Kulai depan RHB bank ni makanan dia best. kitorg penah beberapa kali makan kat situ, order nasi ayam penyet.. memang best sangat...

Kebetulan pegi makan kat situ last week.. tanya owner dia boleh tak buat delivery ke tempat keje kitorg.. dia cakap boleh... fuhh.. happy giler la... so skrg ni order jer senang, nanti akak tu hantar.. skrg opismate pun ramai yg dah jatuh cinta ngan nasi ayam penyet kedai ni.. yg chinese pun suka sangat walaupun sambal belacan dia pedas.. haha..




You Might Also Like

3 komen

  1. Senang kan bila boleh buat delivery. Tak membazir masa nak keluar tggu pesanan semua. Kalau ana pun ana akan order dr rumah atau pejabat je. Senang.

    ReplyDelete
  2. wah..macam sedap je tu dilah..kalau dilah ke pasir gudang akak boleh tunjukkan satu kedai nasi ayam penyet yang best

    ReplyDelete