Dapat Surprise Birthday Flower Bouquet!!

December 15, 2017


Dapat Surprise Birthday Flower Bouquet!! | Assalamualaikum. Semalam Dilah terima surprise flower bouquet kat ofis sempena birthday Dilah..  tapi belum birthday pun lagi.. 17 hb ni baru birthday Dilah.. kira in advance la ni..


Siapa pemberi bunga ni?? Rupanya2 2 org BFF Dilah kat opis ni yg pakat bagi surprise kat Dilah.. haha.. sabo jer la.. Dilah ni kat opis jenis boleh masuk ngan semua org.. nak gi makan ngan sape2 pun boleh.. tapi dengan dua org opismate Dilah ni Kak Rafidah dan Mira ni rasa special sikit.. walaupun kitorg jarang sangat keluar makan sama2 sbb lain2 department, dan diorg pun ada geng keluar lunch sendiri.. tapiiiii Dilah rasa lebih rapat ngan diorg berdua ni.. kitorg boleh share anything sama2.. lagi2 mengenai anak and family.. dan pasal hal keje pun diorg lebih paham and support each other.

Apa yang menjadikan kitorg rapat?? Kitorg selalu share mengenai masalah anak-anak, breastfeeding dan babywearing.. biasala bila dah jadi mak2 ni itu la issue yg slalu diborakkkkan kannn..  hahaha..


So nak dijadikan cerita semalam diorg buat surprise kat Dilah.. yang sorang ni cakap kononnya ada org cari kat guard house.. 'org tu' dah lama tunggu katenya.. padahal balik lunch tu dilah baru jer pegi guard house.. xde pulak guard tu ckp apa2 pulak.. Then sorang lagi ni bila Dilah dah pegi kat guard house tengok dia pun ada kat situ. katenya tengah tunggu supplier. Padahal dia tunggu org yg hantar bunga tu sambil2 nak skodeng Dilah.. hahaha.. mantop betul lakonan korang yeee..


Then Dilah pun bila terima bunga tu mmg rasa surprise la sangat kan.. sebab birthday pun lagi 4 hari kan.. nak kata Ayah Wan yg bagi memang tak mungkin la kotttt.. sbb dia bukan type yg jenis bsersemut2 ni.. hahaha.. so unexpected sangat la bila tau kak pida dan mira yg bagi.. hahaha..



Thanks korang bagi surprise macam ni kat Dilah.. memang happy sangat plus terkejut.. hehe.. ber'semut' sangat rasanya bila dapat surprise mcm ni.. sayang korang sgt2 tauuuu.. semoga persahabatan kita kekal sampai bila2... amiin...

You Might Also Like

1 komen

  1. Alhamdulillah ada kawan2 yg memahami. Best nya dpt suprise flower bouquet tu. Haa mana tau tetiba ayah wan jadi bersemut lepas ni kan. Baru betul2 suprise namanya tu.

    ReplyDelete