Giveaway Happy New Year 2018

December 27, 2017


Giveaway Happy New Year  2018 | Giveaway yang ketiga untuk hari ni dari Blog Sii Nurul. Giveaway ni mudah jer.. jom la ramai2 kita join..

http://ciknurul23.blogspot.my/2017/12/giveaway-happy-new-year-2018.html
klik banner untuk join

Sepanjang tahun 2017 ni, Dilah mula aktif semula menulis blog. Bukan sekadar menulis biasa-biasa, tapi Dilah mula mendapat job review dari beberapa company  dan juga peniaga bersendirian.. Lebih menarik lagi, Dilah juga turut aktif join contest dan giveaway. Alhamdulillah, memang rezeki tahun ni, banyak juga Dilah menang giveaway & contest. Ni la yang dinamakan jana pendapatan dari menulis blog kan.. 

Untuk tahun 2018 pula, Dilah mengharapkan semangat Dilah untuk terus menulis di blog ini masih kuat.. maklum la, tahun depan juga Dilah bakal mendapat anak yg ke-4. Risau juga bila semakin busy nanti makin kurang update blog.. hehe.. Doakan Dilah terus rajin untuk update blog ye..
----------------------------------------------------------------------------------------------------


Btw, Dilah nak bagitau ni.. Giveaway Bulan Cinta by Dilah tinggal 5 hari jer lagi tau.. Tarikh tamat giveaway 31 Disember 2017 ni.. So yang mana belum join tu masih sempat lagi untuk join..





You Might Also Like

6 komen

  1. good luck !

    jemput join giveaway sy jugak !

    https://nurazianjaafar.blogspot.my/2017/12/giveaway-1-new-year-2018-by-cikyan.html

    ReplyDelete
  2. Goodluck ! Nona nak join jugak lah eh..hehe

    ReplyDelete
  3. Waahhh terima kasih sudi join :)
    Senarai peserta dah update ~ wish you all the best! sy pun ada bookmark giveaway tue cuma belum join lgi.

    ReplyDelete