GIVEAWAY SHFYQHAZHR x PRINTCIOUS

December 11, 2017


GIVEAWAY SHFYQHAZHR x PRINTCIOUS | Assalamualaikum.. hari ni semangat sikit.. pagi2 dah update blog.. haha.. ala.. warm up dengan join giveaway jer dulu..

http://shafyqahazahar.blogspot.my/2017/11/giveaway-shfyqhazhr-x-printcious.html
Klik banner untuk join.

Dilah pernah order photo canvas dari Printcious beberapa bulan lepas untuk dihadiahkan kepada parents Dilah.. alhamdulillah.. kualiti gambar dan juga canvas tu sangat memuaskan hati.. cantik jer.. masa tu pun ada offer harga RM49.90 kalau tak silap.. Kalau korang nak cari idea untuk memberi hadiah untuk yg tersayang, Dilah suggest kan korang pergi usha di Printcious. Korang boleh design sendiri hadiah apa yg korang nak.. menarik kan... 

Jom kawan-kawan kita join giveaway Shfyqhazhr x Printcious ni.. mana tau ada rezeki boleh la beli barang di Printcious kan...

You Might Also Like

3 komen

  1. Jalan-jalan dari GA yang sama...gudluck..

    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/11/giveaway-shfyqhazhr-x-printcious.html

    ReplyDelete
  2. goodluck!

    https://shafyqahazahar.blogspot.my/2017/11/senarai-peserta-giveaway-shfyqhazhr-x.html

    ReplyDelete
  3. Tahniah
    https://shafyqahazahar.blogspot.my/2017/12/senarai-pemenang-giveaway-shfyqahazhr-x.html

    ReplyDelete