Tinggal 5 Hari Lagi...

December 27, 2017


Tinggal 5 Hari Lagi.. | Apa yang tinggal 5 hari lagi tu?? 5 hari lagi kita dah nak habis tahun 2017.. nak masuk tahun 2018 dah kan.. kira dah betul-betul penghujung tahun la ni.. tinggal sisa-sisa tahun 2017.. hahha..


Tapi dalam masa yang sama, tinggal 5 hari lagi Giveaway Bulan Cinta by Dilah akan tamat.. hah.. so korang yg belum join lagi giveaway Dilah ni cepat-cepat la join ye.. ala, giveaway senang jer pun.. takde nak like banyak2 sponsor.. cuma Dilah sorang jer pun sponsor nya .. haha.. tapi  yg penting hadiah tu sangat best dan sangat berguna pada siapa yang dapat nanti tau.. tu yg Dilah tak sabar nak bagi ni.. hihi...

Untuk korang yg dah join tu, terima kasih banyak2 ye.. Dilah belum habis blogwalking blog korang lagi.. tapi separuh darinya Dilah dah terjah.. InsyaAllah.. Dilah akan umumkan pemenang secepat mungkin nanti ya.. 

Bagi yang nak join boleh klik banner di bawah ni ya..

http://www.ceriteraibu.com/2017/12/giveaway-bulan-cinta-by-dilah.html



You Might Also Like

4 komen

  1. Sempat lagi ana nk join tu. Tunggu. =)

    ReplyDelete
  2. good luck sis...macam sedih jak bila tahun 2017 dah nak tinggalkan kita..

    ReplyDelete
  3. sekejap je masa berlalu kan..

    btw, semoga tuah milik sy. aaminnn

    ReplyDelete