Year End Giveaway By Husnieyhusain

December 27, 2017


Year End Giveaway By Husnieyhusain | Assalamualaikum.. Wahhh.. hujung tahun ni ramai pulak blogger buat giveaway dan segmen ye.. [termasuk Dilah la tu.. haha..] So arini InsyaAllah, Dilah cuba join beberapa giveaway dan segmen dari korang ye..

Giveaway pertama Dilah join ni dari blog Husniey Husain.. syarat penyertaan pun senang sangat.. jom ramai2 kita join..

http://kebaikankeindahan.blogspot.my/2017/12/year-end-giveaway-by-husnieyhusain.html
klik banner untuk join

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Btw, Dilah nak bagitau ni.. Giveaway Bulan Cinta by Dilah tinggal 5 hari jer lagi tau.. Tarikh tamat giveaway 31 Disember 2017 ni.. So yang mana belum join tu masih sempat lagi untuk join..

http://www.ceriteraibu.com/2017/12/giveaway-bulan-cinta-by-dilah.html
klik banner untuk join..


You Might Also Like

6 komen

  1. Wah sis Dilah pun ada buat ga, husniey follow sini #338

    InsyaAllah husniey join nanti ga sis.. :)
    support each other right

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan...I'm a new blogger from S Diaries. Do follow my update at http://missbunnydiaries.blogspot.my/2017/12/year-end-giveaway-by-husnieyhusain.html.

    Good Luck!

    ReplyDelete