Pemenang Giveaway Bulan Cinta by Dilah

January 08, 2018


Pemenang Giveaway Bulan Cinta by Dilah | Assalamualaikum semua...seperti yang Dilah dah janjikan last week.. Dilah akan umumkan pemenang Giveaway Bulan Cinta by Dilah minggu ni.. Sebelum tu Dilah nak ucapkan jutaan terima kasih pada semua kawan-kawan yg sudi join giveaway ni...

Alhamdulillah.. Dilah dah habis blogwalking ke blog semua peserta last week.. terima kasih atas ucapan dan doa dari korang semua.. Dilah pun doakan rumahtangga korang bahagia hingga ke jannah.. amiin..

Ok.. kali ni Dilah tak nak bebel panjang2. korang pun mesti dah tak sabar nak tahu siapa pemenang giveaway ni kan... Ada 4 orang pemenang ke semuanya.. Dilah menggunakan khidmat ramdom.org untuk memilih pemenang kali ni.. Jom kita tengok siapa yang kena.. hehehe



**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**

Hadiah utama
Deodorant Roll On (Amway) x 2 orang peserta

 

Peserta bertuah yg pertama : 

Peserta bertuah yg kedua :

Hadiah saguhati
Cenderahati dari Langkawi  x 1 orang peserta..

Peserta yang bertuah :


Cenderahati dari Lost World of Tambun  x 1 orang peserta..
Peserta yang bertuah :


Tahniah buat semua pemenang!!
Diharap semua pemenang dapat berikan detail seperti nama, alamat dan no telefon dalam tempoh seminggu dari sekarang ya.. Emailkan detail korang kepada norafdilahlias@gmail.com.


Buat peserta lain, jangan berkecil hati ya jika tidak terpilih.. InsyaAllah lain kali Dilah akan adakan giveaway lagi.. Jangan serik tau untuk join lagi nanti.. 













You Might Also Like

11 komen