Promosi Januari :: Pressure Cooker Noxxa bakal berakhir tidak lama lagi..

January 26, 2018


Promosi Januari :: Pressure Cooker Noxxa bakal berakhir tidak lama lagi | Assalamualaikum.. hai korang.. Bulan ni ada promosi pressure cooker Noxxa tau.. mana ada dah friend dengan Dilah di FB dah tau la.. cuma di blog ni jer Dilah tak sempat nak update..

Rasanya ramai yang dah tau kan akan kelebihan Pressure Cooker Noxxa ni..  Boleh memasak pelbagai jenis nasi dan lauk dengan cepat dan mudah.. Nak masak kek, mihun, pasta pun boleh.. memang sangat-sangat membantu mak-mak yang kesuntukan masa dan nak cepat masak untuk anak-anak.. untuk orang yang berniaga pun sangat2 membantu mereka tau..

Promosi Januari : Pressure Cooker Noxxa


Apa yang menarik untuk promosi kali ni??
- Ada FREE Gift Copper (selagi stok masih ada)
- Boleh 5 kali bayar (1st payment terus dapat periuk dan FREE gift)
- FREE Postage ke seluruh Malaysia


SPECIAL untuk pembaca blog Dilah.. Dilah akan berikan Buku Resepi Pressure Cooker dari Chef Hanieliza kepada pembeli yang terawal.. korang kena la bagitau yang korang ni pembaca blog Dilah tau..

Jika korang nak bayar secara ansuran dengan main KUTU pun boleh.. kita boleh bincang...

So tunggu apa lagi..  Whatsapp Dilah sekarang sebelum promosi ni berakhir 31 Januari ni..

WHATSAPP : 012-7275531 (Dilah)

You Might Also Like

4 komen

  1. macam macam menu boleh buat kalau ada pressure cooker Noxxa ni.

    ReplyDelete
  2. bila laa cikyan na ada satu pressura cooker mcm ni ya... teringin jugak..

    ReplyDelete