Storage Box Dari Vetop Storage

January 14, 2018


Storage Box Dari Vetop Storage  - Assalamualaikum.. Ingat tak Dilah pernah inform yang Dilah menang Giveaway Susun Atur dari Nurin Khairi kan kat SINI..  Alhamdulillah.. hadiah giveaway dari Nurin Khairi dah sampai last week.. Dilah pemenang no 4 dapat storage box dari Vetop Storage..



Dilah suka la dengan storage box ni sebab boleh digunakan untuk pelbagai jenis barang.. Macam Dilah letak stationary Kakak Diyana.. Selain dari tu boleh juga buat simpan sayur dan disimpan dalam peti sejuk.. Kalau nak masuk microwave pun boleh tau.. bagus sangat kan..



Lagi satu, storage box ni boleh slide dan stack antara satu sama lain.. so kalau nak tindih banyak-banyak pun senang.. ianya akan fix dan tak bergerak-gerak.. then ada handle jugak.. so kalau letak kat rak ke dalam peti sejuk tu senang la nak amik barang kan..


Storage Box yang Dilah dapat ni Dilah gunakan untuk letak barang stationary Kakak Diyana.. Senang simpan dalam tu ikut jenis.. satu box Dilah letak pensil2, pen dan maker.. yang lagi 1 letak soletip, sticker dan ink printer.. satu lagi belum isi apa2.. nanti tinggal letak label jer kat box tu..




Lepas ni senang nak cari barang2 sekolah kakak.. sebelum ni Dilah masuk dalam 1 box kecik tapi boleh muat macam2 jenis stationary.. tapi bila nak guna barang tu kena la keluarkan semua barang dulu untuk cari barang yang kita nak.. Tapi bila dah asingkan macam sekarang ni lagi mudah nak cari barang.. Terima kasih Nurin hadiahkan storage box yang best ni..


Kalau korang nak cari storage box macam ni jugak boleh la kunjungi website di bawah ni.. Ada macam-macam jenis storage box and rack yang dijual di Vetop Storage.

You Might Also Like

0 komen