Hello February

February 01, 2018


Hello February | Assalamualaikum.. Alhamdulillah.. arini dah masuk bulan kedua dalam tahun 2018. Sekejap jer kan.. tak lama lagi masuk bulan 4 pulak.. dup dap dup dap la makyong ni.. hahaha



Bulan Januari meninggalkan banyak kisah suka duka Dilah.. Yang duka tak perlu lah diceritakan di sini kan.. yang suka pastinya rezeki bertambah.. alhamdulillah...

Untuk bulan Februari ni Dilah mengharapkan yang lebih baik dari sebelumnya.. Diberikan rezeki yang melimpah ruah buat keluarga kecik kami.. dan sekarang ni Dilah dah masuk 29minggu dah, so dah boleh start beli barang baby sikit-sikit.. Persiapan raya juga kena buat jugak terutama baju anak-anak.. maklum la, bulan puasa nanti Dilah masih dalam pantang, so tak boleh nak prepare last minute.. limit nak keluar shopping pun sampai bulan 3 jer.. time dah sarat sangat tak larat la nak keluar shopping nati.. hehe


Semoga dipermudahkan segala urusan kita semua.. dan diberikan rezeki yang melimpah ruah kepada kitaa semua.. Amiin..

You Might Also Like

1 komen