Sedap ke Ayam KFC Golden Egg Crunch yang baru tu??

February 19, 2018


Sedap ke Ayam KFC Golden Egg Crunch yang baru tu?? | Assalamualaikum.. sape kerja harini?? Kalu kerja kite geng.. Dilah pun hari ni start kerja.. memang takde amik extra cuti pun sbb cuti tinggal 3 hari jer.. tu la nak guna wat check up dan emergency nanti..

Disebabkan arini sorang2.. so makan pun sorang2 la time lunch hour tadi.. lagipun niat hati nak pergi Aeon cari barang baby sikit.. dalam 2,3 minggu ni Dilah baru start buat persiapan untuk baby.. nanti Dilah citer kendian ye pasal ni. 


So dah alang-alang di AEON tu ingat nak makan KFC, nak rasa menu ayam yang baru tu.. Dilah ada baca review yang kata best Ayam KFC Salted Egg tu.. so Dilah pun teringin la jugak nak rasa kan.. Lepas cari barang baby tadi terus la ke KFC..


Agak-agak apa rasa ayam ni?? Hurmm... ada rasa telur asin dan bau daun kari tu.. bau agak sedap la.. tapi bila Dilah makannnnnnnnnn.. hurmmm.. rasa agak masin.. tapi of cos la kan, dah nama pun letak telur asin tu mesti la ada rasa masin tu... yup.. memang betul.. tapi secara peribadinya, ni pandangan Dilah tau bukan orang lain.. Kalau ikut tekak Dilah yg tak berapa suka makan masin2 dan manis ni, Ayam KFC Salted Egg ni tak kena dengan tekak Dilah.. rasa masin tu kuat.. So cukup la sekali Dilah dah rasa..

So tu jela review dari Dilah.. ingat ye, ni pandangan peribadi Dilah.. pada orang lain mungkin sedap dan ok jer..

You Might Also Like

4 komen

  1. Dah rasa juga
    lagi minat yang original resipi

    ReplyDelete
  2. tak pernah cuba lagi belum ada kesempatan lagi

    ReplyDelete
  3. Ana dh rasa last week. So far yg ana punya tak masin. Ok je cuma manis2 tu xberapa nk kena. Overall ana suka je.

    ReplyDelete