Gathering bersama Team JDT Blogger

March 30, 2018


Gathering bersama Team JDT Blogger | Assalamualaikum.. 2 hari lepas Dilah ada join Ramadhan Media Preview di Double Tree by Hilton Hotel di JB. Entry untuk Ramadhan Buffet ni InsyaAllah next week Dilah akan share ye.. Tapi ni nak cerita pasal team JDT Blogger dulu..

Bila ada event macam ni, dapat la kami berjumpa dan bermesra bersama.. selalunya berborak kat group whatsapp jer.. tapi bila ada event macam ni dapat la bersua muka kan.. ala-ala gathering gitu.. hehehe.. yang lebih menarik, untuk event kali ni ramai yang dapat turut serta.. 



Macam Dilah sendiri ni, walaupun dah menghitung hari menanti hari bersalin, tapi sebab nak jumpa kakak-kakak dan adik2 JDT Blogger ni semua, Dilah kuatkan jugak hati nak join sekali.. hahaha.. kalau ikutkan biasanya waktu malam Dilah dah terlepak jer kat rumah.. tapi hari tu bukan main bertenaga lagi tau.. haahaha...






Nama pun blogger kan.. bila dah berjumpa harus lah bergambar banyak-banyak.. wefie perkara wajib bagi kami.. haha.. Alhamdulillah, walaupun baru setahun lebih kenal dengan diorang semua ni tapi Dilah rasa macam dah lama kenal.. masing2 sporting dan kecoh.. semua cepat mesra walaupun baru beberapa kali berjumpa.. Lepas ni tak tau la bila lagi nak jumpa diorang..



Jarang Dilah share gambar pregnant kat blog ni kan.. so ni sebagai kenangan la.. kot-kot la next week dah bersalin kannn.. hari ni genap 37weeks.. berdebar-debar dah ni.. Korang doakan Dilah ye dipermudahkan bersalin ni..


You Might Also Like

3 komen

  1. assalamualaikum dilah...semoga dipermudahkan semuanya nanti yer...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  2. Pergh dah macam event yang dikelolakan sendiri ini

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum....

    semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti.. k

    mselim3

    ReplyDelete