Lazada Big Baby Fair telah Kembali lagi!!

March 29, 2018



Lazada Big Baby Fair Telah Kembali Lagi!! | Assalamualaikum.. Debaran makin terasa sekarang ni..Walaupun anak dah nak masuk 4 orang, tapi tetap dup dap dup dap menghitung hari untuk bersalin. Yela, setiap anak tu kan rasa sakitnya pun lain-lain kan.. lagi-lagi minggu ni dah nak masuk 37 weeks.. memang nebes sangat la.. haha

Semalam kat FB naik status 3 thn lepas yang Dilah baru siap packing beg baby Fattah Anas masa 38 weeks.. ingatkan kali ni dah kira lambat packing, masuk 36w baru start packing tapi tu pun tak complete sangat.. packing pun sebab nak balik Melaka last week.. kalau tak memang tak start packing lagi rasanya.. haha.. tapi rupa-rupanya masa Fattah Anas 3tahun lepas lagi teruk rupanya.. adoiii.. berani betul Dilah ni kann…

Persiapan untuk menyambut kelahiran baby ni hampir 85% siap. Yang tak siap lagi cuma barang2 breastpump tak complete lagi untuk beli sparepart baru.. lagi tilam baby takde sarung lagi. Dilah guna tilam tu dari anak 1st lagi.. Cuma nak tukar cadarnya sahaja.. then lagi 1 baru perasan wet tissue baru ada sikit jer.  Tu pun beli dah lama untuk letak dalam handbag untuk dibawa ke mana-mana.. so kuantitinya memang sikit jer la.. nanti baby dah lahir kan banyak nak guna wet tissue tu.. so kena la top up lebih sikit..

Nak gi shopping memang rasa tak larat dah.. so cadang nak beli online jer la barang-barang tu termasuk dengan Fattah Anas punya pampers sekali. Kebetulan pulak perasan Lazada Malaysia ada buat Big Baby Fair lagi.. Memang kena sangat la masanya untuk shopping barang baby ni kan… lagi-lagi gaji pun dah masuk.. memang cun sangat la masanya ni..


BIG BABY FAIR Lazada ni akan diadakan selama 5 hari sahaja, bermula dari 28 Mac 2018 sehingga 1 April 2018. Korang boleh nikmati diskaun sehingga 80% tau.. banyak sangat tu.. Memang berbaloi-baloi la kalau nak shopping masa ni.. Yela, barang baby kan boleh tahan mahal.. so bila ada diskaun sehingga 80% tu memang sangat menjimatkan…

Terdapat pelbagai jenama yang terkenal yang turut serta dalam Big Baby Fair kali ni antaranya Petpet, Drypers, Mamy Poko, Goon, Huggies, Genki, Sweet Cherry, Anmum, Dutch Lady , Poney dan banyak lagi la…

Wahhh.. memang semua barang yang Dilah nak beli ada offer ni.. banyak boleh jimat duit ni.. lagi-lagi tak lama lagi nak raya kan.. semua benda kena berjimat.. Macam Dilah sendiri dah beberapa kali beli pampers Fattah Anas tu dekat Lazada ni. Memang puas hati dengan harganya..

So tunggu apa lagi.. Jom kita sama-sama bershopping di Lazada Malaysia..

https://www.lazada.com.my/pages/big-baby-fair/



You Might Also Like

1 komen

  1. wah... nak terjah juga ... mrs pip baru masuk minggu ke 18 ...

    ReplyDelete