Model Baru Iron Philips Idaman Ramai

April 30, 2018


Model Baru Iron Philips Idaman Ramai | Assalamualaikum.. Kalau sebut Steam Iron Philips rasanya semua orang dah tahu pasal kehebatan iron philips ni kan.. Memang idaman setiap wanita la rasanya kan.. terutamanya ibu-ibu yang ada anak yang dah bersekolah dan jugak mereka yang bekerja pakai uniform dan baju kurung selalu.. Memang wishlist item la iron ni kan.. kalau dapat hadiah dari husband lagi la melambung2 sayangnya kan.. hehe...

Kalau korang nak tahu, bulan April ni akan dilancarkan model terbaru Steam Iron Philips tau.. Pastinya model terbaru ni lebih ohsem dan lebih banyak kelebihannya berbanding model yang sebelum ni.. Ehh.. kalau yang sebelum ni pun dah hebat, yang terbaru ni lagi la super hebat kan... Tapiiiii.. jangan tak tahu, walaupun bulan 4 ni baru nak launch, tapiiii iron ni dah start dijual bermula 15hb Mac aritu tauuuuuuuu.... 


New Iron Philips generation..Cantik sangat ni..sekali tengok terus tergoda tau.. dengan warna gold black tu.. fuhhhh.. memang mengancam sangat.. sampaikan ada  customer yg dah ada current model ni rasa macam nak tukar model yang baru tu.. hahha... 

Ciri-ciri Philips PerfectCare Performer Steam Generator Iron GC8755


  •  Dijamin tidak meninggalkan kesan terbakar pada semua pakaian yang boleh diseterika.
  • Smart Calc-Clean, fungsi penyahkerakan dan pembersihan bersepadu melindungi seterika.
  • Kunci pembawa pintar bersepadu untuk keselamatan dan mengangkut lebih mudah dengan sebelah tangan.
  •  Stim sedia digunakan dalam masa 2 minit dan boleh diisi semula pada bila-bila masa semasa menyeterika.
  •  Fungsi keselamatan automatik untuk penjimatan tenaga.

Kelebihan Steam Iron Philips (New Model) 


Secara ringkasnya, terdapat beberapa kelebihan Steam Iron Philips model yang terbaru ni berbanding model yang lama. Antaranya adalah seperti berikut :

  • Tank boleh dibuka
  • Lebih ringan
  • Cara decalc lebih senang
  • Capacity tank 1.8L
  • Pressure lebih tinggi 6.5bar
  • Steam boost up to 450g
  • Tiada bunyi bising
  • Tidak perlu panaskan dulu
  • Tiada tombol

 

Harga Iron Philips ni mahal?

Orang kata harga iron ni mahal.. buat apa beli iron mahal2 kan… Eh.. walaupun mahal tapi ramai yang nak beli tau.. sebab mereka tahu kelebihan dan kehebatan iron ni.. Jimat masa dan tenaga.. Gosok baju sekolah anak berpasang2 dalam masa 15 minit jer.. Anak-anak pun dah boleh gosok baju sendiri sebab iron ni ringan dan tak akan terbakar.. so tak perlu risau bagi anak guna.. Husband dari malas gosok baju pun boleh jadi rajin nak menolong isteri gosok sbb mudah dan cepat.. haha.. Tanya la siapa yang dah guna iron ni semua kata berbaloi-baloi beli walaupun mahal..

Di sini Dilah nak bagi peluang kepada sesiapa yang nak beli iron ni tapi tak mampu nak beli secara cash.. Ala.. Dilah paham sangat, nak keluar duit sedebuk tu rasa perit sangat kannn.. Dilah dulu pun main kutu untuk beli iron ni.. So I know la kann.. hehe.. tapi siapa yang nak beli secara cash pun sangat-sangat dialukan.. Kalau nak join kutu pun boleh, ada group 6 bulan dan 10 bulan..

Offer Menarik Bulan ini!!


  • 5 kali bayaran ansuran!!
  • 1st payment boleh terus dapat iron.
  • FREE Iron board
  • FREE Postage

So tunggu apa lagi, nak beli cash? Nak join kutu? Nak grab offer bulan ni?? Whatapps Dilah untuk keterangan lebih lanjut..

Whatsapp :

012-7275531 (Dilah)

You Might Also Like

17 komen

  1. Kak sha tak kuat tgk colour cun... huaaaaa

    ReplyDelete
  2. Warna dia tu menggoda betul la. Teringin nak ada satu. Tapi belum jadi keperluan lagi. Takpe kumpul duit dulu

    ReplyDelete
  3. steam iron mmg best dan memang akan buat kita dan ahli keluarga lain pun suka dan suka menggosok...hehe

    ReplyDelete
  4. hi. jmput la join n meriahkan segmen GA kt sini

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

    ReplyDelete
  5. Cute bentuknya..ingatkan teko tadi..hahaa...nice lah..nampak gah gitu

    ReplyDelete
  6. idaman akak ni dilah..nanti akak roger2 dilah..

    ReplyDelete
  7. Cunnya kaler nak kena bodek suami ni beli nanti bila betul perlu menggunakan suatu hari nanti

    ReplyDelete
  8. teringin nak dapatkan satu...kumpul duit dulu

    ReplyDelete
  9. mmg dh lama usha steam iron..sng sikit nk iron hehe..
    follow sini #365

    ReplyDelete
  10. Salam sejahtera

    Terima kasih kerana sertai Review Blog April 2018.

    Senarai Peserta : https://aerillhassan.blogspot.my/2018/04/senarai-peserta-review-blog-april-2018.html

    Senarai Pemenang : https://aerillhassan.blogspot.my/2018/04/senarai-pemenang-review-blog-april-2018.html

    ReplyDelete
  11. Tringin nk beli bg adiah kt mama heheh

    ReplyDelete
  12. Hari tu baca entri kak amy katanya iron ni kalau di biar lama atas kain, kain tak terbakar pun. Best sgt kan. Setanding dgn harga dia.

    ReplyDelete
  13. huwaaa kenapa warna dia lawa sangatttt

    ReplyDelete