Nak kurus?? Amalkan Losyen Bakar Lemak yang best dari Effenzee Myracle Lotion

March 10, 2018

Nak kurus?? Amalkan Losyen Bakar Lemak yang best dari Effenzee Myracle Lotion | Assalamualaikum.. Makin hari makin ramai cakap badan Dilah makin berisi.. Bak kata pepatah “Berat mata yang memandang, berat lagi badan yang membawa diri ni tau.. " sadis kannn.. rasa nak nangis tepi bucu katil tauuu.. haha


Nasib baik la Dilah dah jumpa losyen untuk bakar lemak yang paling berkesan ni. So xdela Dilah risau lagi.. jangan terkejut kalau raya nanti Dilah dah boleh pakai kebaya.. haha.. ok tu tipu.. Dilah tak suka pakai kebaya.. haha.. at least dapat selim-melim pun dah cukup.. takde la gelebeh sana sini kan, tak de terlebih spare tyre kat perut ni dah cukup baik..

Sangat sesuai digunakan semasa berpantang


Lagi best, losyen ni sangat sesuai dipakai semasa berpantang boleh mengecutkan rahim dan flush darah nifas dengan lebih laju.. hahh.. bagus sangatkan.. disamping nak kempiskan perut dan menghilangkan strechmark selepas bersalin tu dapat jugak mengecutkan rahim bila guna losyen ni.. Tu yg Dilah suka tu… memang sesuai sangat la nak pakai time berpantang nanti..

Cara penggunaaan

Sapu losyen kurus pada perut ikut pusingan arah lawan jam sampai kering dan tepukkan secara perlahan dan cubit-cubit kawasan yang berlemak tu.. Teknik ni macam nak kejutkan lelemak yang dah lama sangat tido lena dalam badan kita ni.. haha..



Kat muka pun boleh pakai tau.. lagi-lagi yang ada double chin tu.. kalau perut dah kurus tapi muka & dagu nampak double chin tu tak cun jugak kan.. so korang boleh pakai losyen buang lemak ni dekat dagu untuk cairkan lemak dan hilangkan double chin tu.. kalau ada parut jerawat pun boleh pudar jugak tau.. Banyak betul kegunaanya kan..


Panas ke losyen ni??

Ni yang nak bagitau ni.. Effenzee Miracle Lotion ni mencairkan lemak secara sejuk.. tak panas langsung.. so takdela rasa perit nak pakai kan.. Dah la sekarang ni kalau cuaca panas memang bahang semacam, so bila pakai losyen bakar lemak yang sejuk ni rasa nyaman sikit.. hahaha.. Baunya pun wangi tau… Kalau pakai sebelum tidur memang boleh lena sampai pagi tau...



Fungsi Effenzee Myracle Lotion

Losyen Effenzee ni bukan setakat untuk losyen kuruskan badan sahaja tau.. banyak sangat kegunaannya.. Memang best sangat la kalau pakai losyen ni.. boleh selesaikan banyak masalah.. haha.. Antaranya adalah;


  • Mencairkan lemak dan menjadikan tubuh lebih langsing dengan cara selamat.
  • Membantu menghilangkan selulit
  • Membantu melancarkan peredaran darah
  • Membantu membuang angin dalam badan
  • Membantu menghilangkan/ memudarkan 'strech mark'
  • Membantu melawaskan pembuangan
  • Membantu melegakan sakit kepala
  • Membantu tidur lebih lena terutama kepada pesakit 'insomnia'
  • Membantu menstabilkan emosi kanak2 hiperaktif
  • Membantu menyahkan bau badan
  • Membantu mengembalikan stamina
  • Membantu melegakan kesakitan pinggang dan lutut

Bahan yang digunakan oleh Effenzee Miracle Lotion

Effenzee Myracle Lotion dihasilkan dari bahan yang terbaik dan berkualiti tinggi.


Ciri-ciri Effenzee Myracle Lotion

  • Mesra Wudhuk
  • Bersifat sejuk dan melegakanAroma yang wangi
  • Tidak melekit dan berminyak
  • Tidak memedihkan dan merengsakan kulit
  • Sesuai dengan semua peringkat umur
  • Harga yang berpatutan


Kalau korang nak try losyen kurus macam Dilah ni jugak, boleh la order dari website rasmi Effenzee atau pun facebook Effenzee seperti di bawah ya..

Website rasmi:

Facebook Pages:
(Effenzee Kak Bid)

(Effenzee HQ)

Instagram:





You Might Also Like

5 komen

  1. wah..lepas ni makyon slim melim la dengan losyen ni

    ReplyDelete
  2. Makin kurus la dilah lps ni... jelesssss

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dilah...amboii lepas bersalin bolehlah kurus semula...

    ReplyDelete
  4. AS pakai yg brand la8n..panas.
    Ini 1st time dengar trimming.cream yg sejuk.. Leh try nanti

    ReplyDelete