Shopping Barangan JD.COM dan MOGUJIE hanya di EZBUY

March 09, 2018


Shopping Barangan JD.COM dan MOGUJIE hanya di EZBUY | Assalamualaikum.. hai korang... Dilah dah lama tak shopping online tau.. Tengok sana sini semua buat sales sempena CNY aritu.. masing-masing share kat FB ye.. shopping sakan ye korang.. Dilah ni kalau nak pegi shopping kat mall tu memang tidak la kan.. dengan perut dah sarat ni tak sanggup nak bersesak-sesak…


Dilah nak rekomen kat kat korang untuk shopping kat EZBUY.. hahh.. kaki shopping mesti tau kan website online EZBUY ni.. kalau korang tak tau meh Dilah share sikit.. Dilah dah beberapa kali jugak shopping kat Ezbuy ni.. barangan yang diorang jual memang menarik dan tertarik.. boleh buat rambang mata tau… Harga pun boleh tahan murah tau.. Sebab barangan ni ada sesetengahnya direct dari China.. tu yang murah.. Cuma ambil masa la sikit kan untuk penghantaran tu sebab jauh kan….
Terkini, terdapat 2 lagi syarikat besar dari China yg telah bekerjasama dengan Ezbuy tau.. Wahh.. lagi meriah dan lagi banyak la pilihan barang di Ezbuy ni nanti kan… 

JD.COM




JD.com ataupun lebih dikenali sebagai Jing Dong adalah salah satu pusat e-dagang terbesar di China. Kalau dah terbesar tu sudah pasti la pilihan pun banyak kan.. Antara barangan yg ditawarkan oleh JD.Com adalah barangan kelengkapan rumah, gajet, aksesori digital, pakaian dan sebagainya. 



Jom kita tengok sikit pilihan yang ada dijual di EZBUY.




MOGUJIE


Mogujie juga tak kurang hebatnya.. Pelbagai pilihan fesyen terkini pakaian dan juga barangan kelengkapan rumah yang menarik ditawarkan oleh Mogujie ni.. Harga pun pastinya mampu milik.. Kalau korang nak tahu mana barangan dari Mogujie ni, korang boleh tengok icon bawah barang tu. Icon mushroom tu mewakili brand MOGUJIE.





Jom kita cuci mata sikit tengok barangan dari Mogujie ni.. Banyaknya barang-barang yang best dari Mogujie ni.. rambang mata dibuatnya tau..



EZBUY turns 2


Kalau korang nak tahun, tahun ni EZBuy dah 2 tahun tau.. so sempena 2 tahun ni EZBuy nak beri free voucher untuk korang.. so boleh la korang shopping puas-puas nanti ye.. lagi-lagi tak lama lagi ni nak raya kan.. boleh la shopping barang untuk deko-deko rumah tu.. atau beli baju anak untuk raya nanti..

Dapatkan Voucher RM15 sekarang!!

Berita baik untuk semua!! Selain dari Sale EZBuy turns 2 tu, korang juga boleh dapatkan voucher RM15 off untuk mereka yang pertama kali menggunakan website EZBuy ni..  korang just register jer sebagai pengguna EZBuy, nanti korang akan dapat voucher RM15 tu secara percuma..

FREE VOUCHER RM15!!

Nak lebih senang korang download jer applikasi EZBuy tu kat handphone.. senang keje, kat mana-mana pun boleh scroll nanti.. haha..   Selamat bershopping uollsssss..

Website :  https://ezbuy.my/


You Might Also Like

3 komen

  1. wah menarik nih
    nak usha jd jap lah

    ReplyDelete
  2. Klau shopping punya pasal mmg mnw murah mmg liez grab je... nnt nak cr barang kat ezbuy nnt

    ReplyDelete