Welcome March 2018

March 01, 2018


Welcome March 2018 | Assalamualaikum.. Ya Allah.. kejapnya dah masuk bulan MAC.. lagi rasa cepat jer masa berjalan bila tengah buzy skrg ni.. Dilah ni pun makin hari makin sarat kan.. skrg ni dah ada budak praktikal kat opis ni.. budak ni nanti yang akan cover Dilah masa Dilah cuti maternity nanti.. Tu yang busy skrg ni duk mengajar dia macam2.. Sampai blog pun tak sempat nak update..


Actually banyak jer benda nak share kat blog ni.. tapi takde masa nak menulis.. Alhamdulillah, bulan ni pun ada dapat beberapa job untuk review.. tu yang amik masa sikit nak dapatkan mood nak menaip.


Lagi parah bila Dilah terjebak tengok cerita Syurga Yang Kedua… huawaaa.. apsal la jebakkan diri sendiri ni.. mula tengok masa awal2 tayangan tu.. Dilah tengok online jer.. tapi pepaham la bila dah start tertinggal tu jadi macam malas pulak nak follow balik.. tapi bila tengok kawan2 update kate 1st wife tu dah tau pasal dia dimadukan tu rasa macam nak tengok balik pulak.. tu yang start tengok balik.. ni pun baru episode 16. Tapi kat TV dah dekat 50 episod dah.. tak terkejar rasanya.. haha.. xpela, nanti time berpantang sempat kejar kottttttt… hahaha.. nampak tak dah ada planning nak buat apa masa berpantang nanti.. haha..

So Welcome MAC, hope semuanya berjalan lancar hendaknya..berdebar jugak ni bila dah masuk bulan Mac.. Sebab tak lama lagi dah nak cukup bulan... huhu.. 

You Might Also Like

6 komen

  1. samalah...rasa sekejap dah bulan march tak lama dah nak puasa pulak kita

    ReplyDelete
  2. akak tak ikut pun cerita ni...eh..bulan mac..bulan yang ditunggu²

    ReplyDelete
  3. sama la sis..cikyan pon kdg2 takde masa nak tulis..tp mcm ada byk bnda je nak tulis..hahahahahaha

    ReplyDelete
  4. Tak ikut pun cter ni sbb xde astro...:)

    ReplyDelete
  5. seronoknya dapat job review
    harap saya pun ada rezeki
    hehe

    ReplyDelete
  6. Sekejap je dah seminggu Mac berlalu..

    ReplyDelete