Alhamdulillah.. Dah Selamat Bersalin

April 27, 2018


Alhamdulillah.. Dah Selamat Bersalin | Assalamualaikum.. Salam Jumaat semua.. Alhamdulillah.. Dilah dah selamat bersalin hari Ahad lepas, 22 April 2018. Setelah overdue selama 2 hari,akhirnya Baby F telah selamat dilahirkan secara normal jam 4.40ptg di Hospital Sultan Ismail, JB.

Yeayy.. Baby boy lagi..

BABY F
DOB : 22 April 2018
Masa : 4.40pm
Berat : 3.36kg
Venue : Hospital Sultan Ismail (HSI) JB

Panjang cerita sebelum kelahiran baby F ni tau.. nanti ada masa Dilah akan share ye...Semalam baby F warded 1 malam di hospital sebab jaundis. 1st time Dilah ada experience anak kena jaundis macam ni.. nanti Dilah akan share jugak ye..

Hari ni Baby F dah hari yg ke-6. Bermakna Dilah berpantang pun dah hari yang ke-6 jugak.. Alhamdulillah.. so far so good.. berpantang dengan anak 4 org ni memang mencabar sangat.. Betul2 mencabar emosi dan fizikal kita sebagai seorang ibu.. hope Dilah boleh harunginya dengan baik sehingga habis pantang nanti.. hehe..

Okla.. nanti ada masa Dilah share lagi ya..

You Might Also Like

9 komen

  1. Tahniah dan selamat berpantang. rindu pulak zaman pantang hehehe. semoga baby cepat sembuh ye

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. Tahniah sis dilah.. Semoga sis dan baby sihat.. Aamiin.. Selamat berpantang ye sis..

    ReplyDelete
  3. Akhirnya... tahniah dilah. Sama kak shaz. Baby jaundis lagi. Dah hari ks 31. Hehe.. sbb baby kak shaz premature.. dah tebalik dgn dilah.. baby telebih hari..hehehe


    https://byshaz.blogspot.my/2018/04/menang-contest-dari-blog-cikla.html?m=0

    ReplyDelete
  4. semoga baby F dan kak dilah sihat sejahtera hendaknya..ameen

    ReplyDelete
  5. Alhamdulilah..Tahniah Dilah..
    Selamat berpantang ..

    ReplyDelete
  6. Semoga semuanya baik2 saja hingga selesai berpantang nanti

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah. tahniah dilah dapat baby lagi.jaga diri ye.
    Janji Kita

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah, congrats =D

    ReplyDelete